«Δεν ήξερε καν ποιος είμαι...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για την γνωριμία του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ήξερε καν ποιος είμαι...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για την γνωριμία του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται σε σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου για πάνω από ένα χρόνο. Παρόλο που προσπαθούσαν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μόλις εκείνη μπήκε στο Survivor 5 αυτό ήταν αναπόφευκτο και από τότε έχουν αποφασίσει να μη κρύβονται και να ζουν τον έρωτά τους χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, αλλά και οι παπαράτσι που τους κυνηγού.

Πρόκειται για μία σχέση που σχολιάστηκε πολύ, λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους, όμως αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για εκείνους και είναι πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, όπως εκείνη με το ατύχημα του τραγουδιστή στην πίστα (δείτε εδώ το βίντεο που πέφτει ξαφνικά από τη σκηνή).

Για την καλή του, λοιπόν, και την γνωριμία τους, λοιπόν, θα μιλήσει απόψε (4/4) το βράδυ στην εκπομπή του MEGA, Έλεος, όμως ένα απόσπασμα από την συνέντευξή του προβλήθηκε στην "Ελένη", ώστε να πάρουμε μια γεύση από όσα θα ειπωθούν.

Έτσι γνωρίστηκε ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Έχω δει τεράστια ατοπήματα στα social. Δηλαδή, έχω δει ανθρώπους να κράζουν με πραγματική μόρφωση στα μούτρα τους. Και να τους κράζουν ανίδεοι άνθρωποι και να τους κρίνουν για την μόρφωση αυτή. Όλα αυτά τα πράγματα μου δημιούργησαν μια δυσφορία», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Όσον αφορά στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψε: «Αυτό είναι ένα καλό. Από τα social γνωριστήκαμε. Ανέβασε ένα story που τραγουδούσα. Πιάσαμε την κουβέντα από εκεί. Δεν θυμάμαι αν με ακολουθούσε, μάλλον με ακολούθησε μετά. Δεν ήξερε καν ποιος είμαι. Ανέβασε ένα story και της έπιασα την κουβέντα».

Παντρεύονται;

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 22/1. Είναι γνωστό πως παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star μιας και σε αυτό βρισκόταν για άλλη μία σεζόν η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία φοβόταν πως μπορεί να έφευγε με κέρατα από το παιχνίδι.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την σχέση τους και αντίθετα με την πρωταθλήτρια, φαίνεται πως είναι ανοιχτός σε έναν ακόμη γάμο στη ζωή του, ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί. Σχολίασε, επίσης, μερικές από τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τον Μπο μετά το σκάνδαλο με την Καρολίνα και τον Πρίαμο) και στάθηκε στον Τριαντάφυλλο, εκδηλώνοντας τον φόβο του για εκείνον.

Δήλωσε αρχικά: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει στον έρωτα είναι να μην θεωρώ ότι κάτι ισχύει για πάντα. Το για πάντα δεν ισχύει για όλες τις σχέσεις και ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Δε θα ήθελα να συμβαίνει αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να ζω τρία παιδιά από απόσταση».

Για τον γιο του, ο ίδιος επισήμανε: «Του εξήγησα πως η γενιά του βιάζεται, και φταίνε τα πρότυπα. 5-10 παιδιά τα κατάφεραν πολύ νωρίς και κάνει τα υπόλοιπα να βιάζονται. Τη μουσική την κάνουμε επειδή την αγαπάμε, όχι για να έχουμε ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα».

Για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αποκάλυψε: «Μοιραία έκανε καλό στη σχέση μας η έκρηξη δημοσιότητας της Ασημίνας γιατί φάνηκε μέσω αυτής της κατάστασης. Πολλοί είδαν τη σχέση μας με πιο αγνό μάτι», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν λέω όχι σε έναν πέμπτο γάμο, δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα».

Και κατέληξε για τον Τριαντάφυλλο: «Η συμπεριφορά του σε σχέση με το Survivor είναι σταριλίστικη. Φοβάμαι μήπως αυτή η συμπεριφορά του κάνει κακό μακροπρόθεσμα».