The 2night show: «Μπορώ να μυρίσω;» - Η Σμαράγδα Καρύδη δοκίμασε πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων

«Ξινά είναι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: «Μπορώ να μυρίσω;» - Η Σμαράγδα Καρύδη δοκίμασε πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων

Τη Δευτέρα 3/4 η Σμαράγδα Καρύδη κάθισε στον καναπέ του The 2night show με την ίδια να κάνει πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και για το λόγο, που επί 7 χρόνια δεν έκανε σίριαλ (δείτε τον εδώ).

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ακολούθησε όλα τα στάδια, που προβλέπει μια συνέντευξη στο συγκεκριμένο late night show, μιας και η παραγωγή συχνά φέρνει αντιμέτωπους τους καλεσμένους της με εκπλήξεις!

Έτσι λοιπόν, είδαμε τη Σμαράγδα να μπαίνει στη διαδικασία να δοκιμάσει ένα είδος από πατατάκια, που κάνουν θραύση στο εξωτερικό, τα οποία έχουν φτιαχτεί με γεύση γεννητικών οργάνων.

Η απίστευτη δοκιμή που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη στο The 2night show

«Έχω κάνει μπακαλίστικα τεστ IQ. Μέσα στο ίντερνετ αλλά ήμουν πάνω από το μέσο όρο, δεν θέλω παραπάνω. Αυτή η κοπέλα που υποδύομαι έχει IQ160 μετρημένο αλλά δεν την έχει βοηθήσει κάπου στη ζωή της. Δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα ώριμο.

Ο χαρακτήρας της υπερβαίνει αυτό που έχει. Έχω συναντήσει άνθρωπο που ήταν πολύ ευφυής αλλά έκανε χαζομάρες. Για το αν έχει κάνει τεστ IQ η Σμαράγδα Καρύδη είπε: Με τη συναισθηματική νοημοσύνη τα πάω καλά. Έχω κάνει τις βλακείες μου αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη. Θα ήθελα να είχα λιγότερες φοβίες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρω αίνιγμα σε περιοδικό και να μην ασχοληθώ. Στον ρόλο μου με τρελαίνει που θέλει να εξιχνιάσει εγκλήματα. Ήθελα να γίνω ντετέκτιβ όταν ήμουν μικρή. Ήθελα να εξιχνιάζω μυστήρια. Στην εφηβεία παρακολουθούσα τη γειτονιά, όχι τα ερωτικά. Ήθελα να δω μήπως βρω κάποιον ύποπτο αλλά δεν βρήκα κανέναν. Ήθελα να μπαίνω σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, εάν είναι στοιχειωμένο», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη και στη συνέχεια δοκίμασε τα εν λόγω πατατάκια!

«Μπορώ να μυρίσω; Αααα... δε θα δοκιμάσω από αυτά! Ααα ξινά είναι», είπε η Σμαράγδα Καρύδη!