Έφυγαν μαζί από το θέατρο - Η πρώτη αντίδραση Δροσάκη & Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους (Bίντεο)

Κρατάνε πολιτισμένες σχέσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 4/4 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσα από το Πρωινό μας μια είδηση ''βόμβα'' θα λέγαμε, καθώς έγινε γνωστό, πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

To πρώην ζευγάρι φαίνεται να κρατάει μια πολιτισμένη σχέση ακόμα και ως χωρισμένο και αυτό αποτυπώθηκε αρχικά από τις δηλώσεις, που έκανε η ηθοποιός με το που έγινε γνωστή η νέα εξέλιξη, που αφορά στην προσωπική της ζωή.

Επιπλέον, να θυμίσουμε, πως οι δύο ηθοποιοί παίζουν μαζί στην ίδια παράσταση και μάλιστα, ως χωρισμένοι δεν έχουν σταματήσει να ανεβαίνουν στην ίδια σκηνή. Το βράδυ της Τρίτης 4/4 η κάμερα του Happy Day εντόπισε τη Δροσάκη και το Μπουρδούμη να μπαίνουν και να βγαίνουν μαζί από το θέατρο, την ημέρα, που ανακοινώθηκε επί της ουσίας, πως δεν είναι πια μαζί.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να τους αποσπάσει κάποια δήλωση, κανένας από τους δύο ωστόσο δεν ήθελε να μιλήσει, καθώς χάθηκαν πολύ γρήγορα από το πλάνο του ρεπόρτερ.

Η κοινή έξοδος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη Λένα Δροσάκη από το θέατρο

Απόσπασμα από την κοινή τους εμφάνιση στην παράσταση

Στη συνέχεια, το Mega Καλημέρα απέσπασε ένα πλάνο από την υπόκλιση της εν λόγω παράστασης με τους δύο - και τους συναδέλφους τους - να χειροκροτούνται από το κοινό, με το Μπουρδούμη μάλιστα να δίνει σειρά στη Δροσάκη να υποκλιθεί πρώτη!

Η αναιγματική ανάρτησή της Δροσάλη λίγες εβδομάδες πριν μαθευτεί ο χωρισμός

Η ηθοποιός, μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν κανείς δεν γνώριζε την είδηση του χωρισμού, είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που τώρα, μετά από όσα μαθεύτηκαν, βγάζει νόημα...

«Μια μέρα θα έχω όλα όσα προσεύχομαι να έχω. Το πιστεύω πραγματικά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.