The 2night show: «Μου κάνει φίλε...» - Το τραγελαφικό περιστατικό που έζησε ο Ιακωβίδης στην αρχή της καριέρας του

Το μπέρδεψαν με τον...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: «Μου κάνει φίλε...» - Το τραγελαφικό περιστατικό που έζησε ο Ιακωβίδης στην αρχή της καριέρας του

Την Τρίτη 4/4 ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με τον αγαπημένο και πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή να μιλάει τόσο για την καριέρα του, όσο και για πιο άγνωστα κομμάτια της προσωπικής του ζωής.

Ο ίδιος είναι στα καλύτερά του σε ότι αφορά το κομμάτι της καριέρας του και μάλιστα μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και μετά το Πάσχα αναμένεται να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει με νέο σχήμα στο Fantasia.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά, που εξομολογήθηκε ο Ιακωβίδης και είχαν μεγάλο ενδιαφέρον ήταν το περιστατικό, που έζησε στα 21 του, καθώς το μπέρδεψαν με γνωστό καλλιτέχνη και εκείνος υπέγραψε με το όνομά του αυτόγραφο (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη σύντροφό του).

Ο τραγουδιστής με τον οποίο μπέρδεψαν τον Πέτρο Ιακωβίδη

«Εμένα έχουν περάσει για το Γιαννιά, στην Καλαμαριά. Τότε δούλευα στη Θεσσαλονίκη και πήγα στην Καλαμαριά για καφέ...και κάνει ένας: «Οοο φίλε»..Εγώ τότε 21 χρονών! «Μου κάνει φίλε, ο Γιαννιάς δεν είσαι;», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Η αποκάλυψη του Ιακωβίδη για την αδερφή του Μοφούλα

Φαίνεται πως το dna στην οικογένεια Ιακωβίδη είναι αμιγώς καλλιτεχνικό μιας και η αδερφή του Πέτρου, Μορφούλα έχει πολύ καλή φωνή, με τον αδερφό της να αποκαλύπτει, πως της έδωσε τραγούδι, που εν τέλει έγινε επιτυχία!