«Μου απάντησε λίγο περίεργα! Ήταν σαν να...» - Η συνάντηση του Φραγκολιά με την Δροσάκη και η αντίδραση της για τον Μπουρδούμη

«Στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα ζευγάρι που το ξέρω προσωπικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου απάντησε λίγο περίεργα! Ήταν σαν να...» - Η συνάντηση του Φραγκολιά με την Δροσάκη και η αντίδραση της για τον Μπουρδούμη

Τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προλογίζει ένα αφιερωματικό βίντεο με το love story του αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με το διαζύγιο τους έπειτα από τα 4 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Κώστας Φραγκολιάς λοιπόν, δεν πίστευε στα αυτιά του τα όσα άκουσε, καθώς όπως είπε γνωρίζει το ζευγάρι προσωπικά και δεν ήξερα τι είχε συμβεί.

Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για την συνάντηση με την Δροσάκη

«Στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα ζευγάρι που το ξέρω προσωπικά. Είναι μήνες χώρια;» ρώτησε έκπληκτος ο Κώστας Φραγκολιάς την Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην συνέχεια αποκάλυψε την συνάντηση που είχε με την Λένα Δροσάκη πριν μερικές εβδομάδες.

«Δεν το ήξερα καν. Είχα δει την Λένα Δροσάκη σε ένα κάλεσμα και τώρα καταλαβαίνω κάτι. Όταν στο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός. Ήθελα να πειράξω την Λένα και την ρώτησα «Πώς κοιμήθηκε ο Αλέξανδρος;» και μου απάντησε λίγο περίεργα. Ήταν σαν να ρώτησες το λάθος πράγμα την λάθος στιγμή, ενώ ήταν ευδιάθετη αλλά όταν την ρώτησα αυτό...», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: «Υπάρχει ένα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Λένας Δροσάκη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με το Μπουρδούμη

Η τελευταία συνέντευξη της Δροσάκη πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της

Η Λένα Δροσάκη ήτα καλεσμένη στην εκπομπή ''Δύο στη 1'', η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 2/4 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ ειλικρινά και σε πολλά σημεία με συγκίνηση για τη ζωή, την οικογένειά της και τη μέχρι τώρα καριέρα, που έχει χαράξει.

Η Δροσάκη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κομμάτι του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και κατήγγειλε πρόσφατα μαζί με άλλες συναδέλφους της, με το δικαστήριο εν τέλει να τις δικαιώνει (δείτε εδώ την αντίδρασή της με το που ακούστηκε η απόφαση).

Αυτή τη φορά λοιπόν αναφέρθηκε ξανά στην επιλογή της να υπάρξει μέρος του ελληνικού metoo και σίγουρα δεν το μετανιώνει σε καμία περίπτωση, με τη Λένα Δροσάκη να αφιερώνει την κίνησή της αυτή στο γιο της.

«Ήτανε αρκετά δύσκολο, νομίζω δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι ακόμα πολύ φρέσκο, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτώ τον Αναστάση και λέω, ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και ο Αναστάσης, τι σημαίνει αξιοπρέπεια , τι σημαίνει σεβασμός...Όφειλα να αντιμετωπίσω και εγώ πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να μάθω στο παιδί μου...

Όταν και αν θελήσει να μιλήσουμε γι αυτό θα είμαι πολύ ανοιχτή στις συζητήσεις, για να λύσουμε πράγματα και να εξηγήσουμε πράγματα...», είπε η Λένα Δροσάκη.