Στο κλείσιμο της κοινής τους παράστασης: Η αντίδραση της Δροσάκη την ώρα που ο Μπουρδούμης της έπιασε το χέρι

Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την Τρίτη 4/4 όλα τα πάνελ των εκπομπών σχολιάζουν την είδηση χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη Λένα Δροσάκη, μιας και αυτή έπεσε σα ''βόμβα'' στα μέσα, αφού κανείς δεν είχε αντιληφθεί, πως κάτι δεν πήγαινε καλά ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν και παίζουν μαζί στο θέατρο, παρά την απόφαση για την προσωπική τους ζωή και μάλιστα την ημέρα, που ανακοινώθηκε ο χωρισμός έφυγαν μαζί από το θέατρο (δείτε εδώ το πλάνο).

Παράλληλα έχει διαρρεύσει και μία σκηνή από την υπόκλιση των δύο στο τέλος, με το απόσπασμα να προβάλλεται την Τετάρτη 5/4 στο Πρωινό μας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παρατηρεί αυτό, που λίγοι είδαν. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έδωσε χώρο στη Δροσάκη με μία κίνηση του χεριού του για να υποκλιθεί πρώτη με εκείνη να του αφήνει το χέρι προχωρώντας και χωρίς να τον κοιτάει.

H κίνηση της Λένας Δροσάκη στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η συνάντηση του Φραγκολιά με τη Δροσάκη και η αντίδραση της για τον Μπουρδούμη

Ο Κώστας Φραγκολιάς από τη μεριά του, δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν ενημερώθηκε για το εν λόγω διαζύγιο, καθώς όπως είπε γνωρίζει το ζευγάρι προσωπικά και δεν ήξερα τι είχε συμβεί.

«Στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα ζευγάρι που το ξέρω προσωπικά. Είναι μήνες χώρια;» ρώτησε έκπληκτος ο Κώστας Φραγκολιάς την Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην συνέχεια αποκάλυψε την συνάντηση που είχε με την Λένα Δροσάκη πριν μερικές εβδομάδες.

«Δεν το ήξερα καν. Είχα δει την Λένα Δροσάκη σε ένα κάλεσμα και τώρα καταλαβαίνω κάτι. Όταν στο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός. Ήθελα να πειράξω την Λένα και την ρώτησα «Πώς κοιμήθηκε ο Αλέξανδρος;» και μου απάντησε λίγο περίεργα. Ήταν σαν να ρώτησες το λάθος πράγμα την λάθος στιγμή, ενώ ήταν ευδιάθετη αλλά όταν την ρώτησα αυτό...», αποκάλυψε.