Στέλιος Κουδουνάρης: «Αν λείπω εγώ από το My Style Rocks...» - Το "καρφί" του σχεδιαστή για την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Ξεκαθαρίζει τις φήμες...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Στέλιος Κουδουνάρης: «Αν λείπω εγώ από το My Style Rocks...» - Το

Το πρωί της Τρίτης (4/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία στο My Style Rocks, τις αλλαγές που έχουν γίνει την τελευταία χρονιά, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε διαδικασίες του παιχνιδιού.

Ακόμη, ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε λόγο για το ενδεχόμενο του My Style Rocks all star και την συμμετοχή του σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: Το κοπλιμέντο παίκτριας στον Στέλιο Κουδουνάρη - «Μυρίζετε πολύ ωραία»

Τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη για το My Style Rocks

«Είναι καταπλκτικό και ο κόσμος θέλει περισσότερο και θέλει τρίωρο, δηλαδή extra large δόση επεισόδίου και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Περνάμε πάρα πολύ ωραία, η Κατερίνα ήταν μια πολύ ωραία προσθήκη, όπως και η Ηλιάνα και ο Δημήτρης. Νομίζω πως κάθε μέρα η Κατερίνα Καραβάτου, οδεύει προς το fashion icon σιγά σιγά. Βέβαια - την θεωρεί καλοντυμένη - και τις κάνω παρατηρήσεις στην εκπομπή», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Εξαιρετική η ιδέα. Θα λείπω εγώ από το All Star; Αν λείπω εγώ που είμαι 5 χρόνια, ποιός θα είναι;», συμπλήρωσε ο σχεδιαστή μόδας και κριτής του My Style Rocks.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων, που βρίσκεται στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, στο My Style Rocks και δεν διστάζει να "δικάζει" τις παίκτριες (δείτε εδώ το ξέσπασμα του) έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και τις δραματικές εμπειρίες που είχε στο σχολίο, λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

«Το bullying είναι βαρύ, αλλά είναι σίγουρο ότι ήμουν ένα παιδί με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχα πάντα τους φίλους μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλο αποδεκτό. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά είναι σκληρά.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με ακούμπησαν ιδιαίτερα. Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου. Με κοροϊδεύαν για το επίθετό μου, αλλά κι αυτό γύρισε και τώρα το λατρεύω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.