My Style Rocks: Το κοπλιμέντο παίκτριας στον Στέλιο Κουδουνάρη - «Μυρίζετε πολύ ωραία»

Αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Το κοπλιμέντο παίκτριας στον Στέλιο Κουδουνάρη - «Μυρίζετε πολύ ωραία»

Ακόμα ένα επεισόδιο του My Style Rocks (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση) ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 28/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και για ακόμη μια φορά σημειώθηκαν εντάσεις και κόντρες μεταξύ των διαγωνιζόμενων αλλά και την έντονη παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου προς μια συγκεκριμένη παίκτρια!

Ωστόσο, είχαμε και... κοπλιμέντα προς τους κριτές!

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Βασιλικής, οι περισσότεροι υποστήριξαν πως ναι μεν δεν έχει λάθη, αλλά είναι κάτι απλό και βαρετό. Μάλιστα, η Όλγα ανέφερε από πλευράς της πως το κεφάλι της έμοιαζε «ωοειδές», λόγω του φουλαριού που είχε βάλει, με την Βασιλική αρχικά να της ζητά να εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η λέξη και μετέπειτα να εκνευρίζεται.

Το κοπλιμέντο της Βασιλικής στον Στέλιο Κουδουνάρη στο σημερινό 28/3 επεισόδιο του My Style Rocks

Όταν η Βασιλική λοιπόν στάθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή, ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλει να τη βοηθήσει να κάνει το look της πιο ενδιαφέρον, για αυτό και σηκώθηκε από τη θέση του για να κάνει κάποιες διορθώσεις στα ρούχα που επέλεξε η Βασιλική.

Μάλιστα, της είπε πως αν ήταν αυτό το look που θα έφερνε εξαρχής, θα την είχε βαθμολογήσει με 4!

Όσο λοιπόν βρισκόταν κοντά της και της έφτιαχνε τα ρούχα, η Βασιλική του είπε: «Κύριε Κουδουνάρη, μυρίζετε πολύ ωραία!», με εκείνον να γελά χαριτωμένα.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Tο νέο trailer του καθημερινού ριάλιτι μόδας, My Style Rocks κυκλοφόρησε το οποίο επιφύλλασε μερικές εκπλήξεις στους πιστούς τηλεθεατές. Μετά την πρόσφατη αλλαγή στην ώρα προβολής του My Style Rocks τα στελέχη του καναλιού του ΣΚΑΙ, αποφάσισαν να κάνουν άλλη μια φορά αλλαγές, με αφορμή τον νέο μήνα.

Από τον Απρίλιο, λοιπόν, αλλάζει ξανά ώρα προβολής το My Style Rocks, διότι τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας, στο οποίο βλέπουμε καθημερινά τις διαγωνιζόμενες να "παλεύουν" για να παραμείνουν, είτε με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, είτε με τους τσακωμούς τους.

Tο ριάλιτι μόδας του καναλιού του ΣΚΑΙ, από τις 4 Απριλίου αλλάζει ώρα προβολής, καθώς θα μεγαλώσουν σε διάρκεια τα επεισόδια του. Πιο συγκεκριμένα, θα προβάλλεται σύμφωνα με την αρχική του ώρα, δηλαδή 17:00, λίγη ώρα μετά το "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά και θα φτάνει λίγα λεπτά μέχρι πριν τις 20:00 στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.