My Style Rocks: «Καταρχήν το λέω εγώ το...» - Η έντονη παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου στην Χριστιάνα

Με αφορμή την διαφωνία της με την Αιμιλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Καταρχήν το λέω εγώ το...» - Η έντονη παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου στην Χριστιάνα

Ακόμα ένα απολαυστικό και καινούργιο επεισόδιο του My Style Rocks (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση) ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 28/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και για ακόμη μια φορά σημειώθηκαν εντάσεις και κόντρες μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Χριστιάνας, επικράτησε ξανά ένας μικρός πανικός, όταν ειδικά πήρε τον λόγο η Αιμιλία, μιας και η δεύτερη δεν έμεινε διόλου ικανοποιημένη και εντυπωσιασμένη από το look που έφερε σήμερα η πρώτο στο πλατό.

Οι δύο παίκτριες λοιπόν δεν άργησαν να έρθουν σε διαφωνία και σε κάποια στιγμή μάλιστα η Χριστιάννα ζήτησε να τερματίσει ο διάλογος μεταξύ τους καθώς δεν θέλει άλλο να την ακούει. "Τέρμα η συζήτηση μαζί σου", της είπε με έντονο ύφος.

Η παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου στην Χριστιάνα στο σημερινό 28/3 επεισόδιο του My Style Rocks

Τον λόγο τον πήρε αμέσως τότε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τόνισε στην Χριστιάνα πως εκείνη ορίζει πότε θα μπει τέλος σε μια συζήτηση κι όχι εκείνη.

«Καταρχήν τώρα να σου πω κάτι.. το τέρμα στη συζήτηση το λέω εγώ... Τα πράγματα να τα βάλουμε δηλαδή λίγο στη σωστή τους βάση» είπε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καραβάτου.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Tο νέο trailer του καθημερινού ριάλιτι μόδας, My Style Rocks κυκλοφόρησε το οποίο επιφύλλασε μερικές εκπλήξεις στους πιστούς τηλεθεατές. Μετά την πρόσφατη αλλαγή στην ώρα προβολής του My Style Rocks τα στελέχη του καναλιού του ΣΚΑΙ, αποφάσισαν να κάνουν άλλη μια φορά αλλαγές, με αφορμή τον νέο μήνα.

Από τον Απρίλιο, λοιπόν, αλλάζει ξανά ώρα προβολής το My Style Rocks, διότι τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας, στο οποίο βλέπουμε καθημερινά τις διαγωνιζόμενες να "παλεύουν" για να παραμείνουν, είτε με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, είτε με τους τσακωμούς τους.

Tο ριάλιτι μόδας του καναλιού του ΣΚΑΙ, από τις 4 Απριλίου αλλάζει ώρα προβολής, καθώς θα μεγαλώσουν σε διάρκεια τα επεισόδια του. Πιο συγκεκριμένα, θα προβάλλεται σύμφωνα με την αρχική του ώρα, δηλαδή 17:00, λίγη ώρα μετά το "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά και θα φτάνει λίγα λεπτά μέχρι πριν τις 20:00 στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.