Σε χωριστό καμαρίνι Δροσάκη και Μπουρδούμης στο θέατρο Τέχνης - Η απόφαση πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Το κλίμα στην παράσταση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν την Τρίτη 4/4 όμως επιβεβαιώθηκε, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετά από 4 χρόνια σχέσης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους.

Σε κάθε περίπτωση, όσο ξαφνικό και ήταν το γεγονός αυτό το πρώην ζευγάρι έχει ζητήσει να υπάρξει μια διακριτικότητα και συγκεκριμένα σεβασμός στο παιδί, που έχουν φέρει μαζί στον κόσμο, τον Αναστάση!

Όσο λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί δε μένουν στην ίδια στέγη, παράλληλα συνεχίζουν και παίζουν στην ίδια παράσταση, καθώς δε θέλουν να μπερδεύουν τα προσωπικά τους με τα επαγγελματικά.

Η αποκάλυψη για την συνύπαρξη Δροσάκη και Μπουρδούμη στο θέατρο

Το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα την Τετάρτη 5/4 έκανε γνωστό, πως το αν και η παράσταση ανεβαίνει ακόμη κανονικά, οι δύο εδώ και ένα μήνα δεν χρησιμοποιούν το ίδιο καμαρίνι στο θέατρο Τέχνης.

Δείτε εδώ επίσης: «Η Λένα προτίμησε να...» - Η 1η δήλωση του Μπουρδούμη για το διαζύγιό του με τη Δροσάκη

Η αντίδραση της Δροσάκη την ώρα που ο Μπουρδούμης της έπιασε το χέρι

Oι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν και παίζουν μαζί στο θέατρο, παρά την απόφαση για την προσωπική τους ζωή και μάλιστα την ημέρα, που ανακοινώθηκε ο χωρισμός έφυγαν μαζί από το θέατρο (δείτε εδώ το πλάνο).

Παράλληλα έχει διαρρεύσει και μία σκηνή από την υπόκλιση των δύο στο τέλος, με το απόσπασμα να προβάλλεται την Τετάρτη 5/4 στο Πρωινό μας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παρατηρεί αυτό, που λίγοι είδαν. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έδωσε χώρο στη Δροσάκη με μία κίνηση του χεριού του για να υποκλιθεί πρώτη με εκείνη να του αφήνει το χέρι προχωρώντας και χωρίς να τον κοιτάει.