Σοκαριστικός καβγάς στο Super Κατερίνα: «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» - Σηκώθηκαν να χωρίσουν Μικρούτσικο & Κωνσταντινίδη

Αποχώρησε από το πλατό οργισμένος ο Στέφανος! Φωνές στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαριστικός καβγάς στο Super Κατερίνα: «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» - Σηκώθηκαν να χωρίσουν Μικρούτσικο & Κωνσταντινίδη

Έναν καβγά άνευ προηγουμένου παρακολουθήσαμε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, με αφορμή την πρωταπριλιάτικη φάρσα του Άκη Τσελέντη για το ηφαίστειο και τη θάλασσα που θα εξαφανιστεί.

Οι διαφορετικές απόψεις που είχαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έφεραν τον άσχημο τσακωμό τους και την αποχώρηση του πρώτου από το πλατό λόγω της έντασης που υπήρχε ανάμεσα τους μετά τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν.

Μάλιστα, ούτε η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να τους ηρεμήσει, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σηκώνεται να τους "χωρίσει", λίγα δευτερόλεπτα πριν βγουν σε διαφημίσεις.

Καρέ καρέ ο τσακωμός Κωνσταντινίδη - Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Είναι θεσμική η θέση του κ. Τσελέντη και δεν επιτρέπεται πρωταπριλιά», ήταν η άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Να δούμε τι δεν επιτρέπεται! Ο τίτλος είναι πολύ συγκεκριμένος "Άμλετ, στο βασίλειο της Δανιμαρκίας". Παιδιά συγγνώμη, αν αυτό το διάβασε κάποιος που δεν έχει τελειώσει το δημοτικό, να καταλάβω ότι αισθάνθηκε κάπως. Αν το διάβασε ο εισαγγελέας του Αιγαίου, που υπάρχει αυτό το πράγμα και βγαίνει όλο αυτό...», ήταν από την άλλη η άποψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ», του είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας, και κάπου εδώ ξεκινά η ένταση ανάμεσα τους. Ο ένας δεν άφηνε τον άλλο να ολοκληρώσει με τον Μικρούτσικο να ξεσπά «Περίμενε να ολοκληρώσω. Σταμάτα πια πήρε φόρα. Περίμενε! Όχι δεν θα δεχτώ είναι φασιστικό αυτό που κάνεις. Στοπ. Είναι».

«Μα τι λες τώρα πας καλά; Μα μίλησε πιο πολύ από εμένα. Ηρέμησε. Τα φασιστικά και όλα αυτά κράτα τα για άλλους. Φασιστικό μου λες τώρα;», του είπε αρχικά σοκαρισμένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψη του για το θέμα που συζητούσαν σε μεγάλη ένταση, πηγαίνοντας όμως να σχολιάσει ο δημοσιογράφος, με αφορμή την Κατερίνα Καινούργιου που πήγε να πάει το λόγο, ξέσπασε λέγοντας:

«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Αλήθεια λες τώρα; Η άποψη του είναι η εξής, ο Τσελέντης δεν μίλησε ούτε για λοιμούς, ούτε για σεισμούς, ούτε για καταποντισμούς. Είπε ότι θα αδειάσει το Αιγαίου, όποιος είναι αναλφάβητος...Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Τα συγκοινωνούντα δοχεία, δεν αδειάσει η θάλασσα και που θα πάει; Στον ουρανό θα πάει;».

Μετά από αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου να μην τσαντίζεται, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έφτασε στα όρια του λέγοντας έξαλλος «Ακούστηκε στον αέρα κάτι πολύ συγκεκριμένο, για φασισμό. Όχι σε εμένα για φασισμό σε κανέναν αέρα» και χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι, τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος νευριασμένος είπε «Μήπως θέλεις να με χτυπήσεις κιόλα;».

Εκείνη την στιγμή σημειώθηκε μεγάλος χαμός, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σηκώνεται από τη θέση τους να τους ηρεμήσει, ωστόσο ο Στέφανος σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό.

Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει τσακωθεί άσχημα και με τον Γιάννη Πουλόπουλο - δείτε το περιστατικό.