Πόζαρε αρετουσάριστη με το ολόσωμο μαγιό της - Η όλο νόημα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
danai_barka - instagram
danai_barka - instagram

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, που βλέπουμε να εκφράζεται τόσο μέσα από τα social media, όσο και μέσα από την εκπομπή ''Πάμε Δανάη'', που παρουσιάζει στο Μega και μάλιστα κάνει μεγάλη επιτυχία εδώ και δύο χρόνια.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram την Τρίτη 4/4 με την ίδια να ποζάρει χαλαρή και χαμογελαστή με το μαγιό της, περνώντας το μήνυμα, πως όλα τα σώματα είναι ωραία και ξεχωριστά.

Αφορμή για να προχωρήσει η Μπάρκα στη δημοσίευση αυτή στάθηκε μια αποκάλυψη, που έκανε την ίδια ημέρα στην εκπομπή, αναφορικά με μία πολύ συγκινητική ιστορία, που ως βάση της είχε την καταπολέμηση του bodyshaming.

Δείτε εδώ επίσης: «Μου έγραψαν "Να ψοφήσεις"» - Σοκάρει η Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τα Τέμπη

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με το μαγιό της και το μήνυμά της

«Κάνε το μπαλκόνι σου,νησί..
——
Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή-που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα- ήθελα απλά να σας θυμίσω την μοναδικότητα σας. Την αναγκαιότητα σας. Την σπανιότητα σας. Την τύχη μας που ζούμε. Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ ♥️
——
Κορίτσια μου,αγόρια μου,μαμάδες μπαμπάδες..δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας..με τα ταλέντα μας,με την ομορφιά μας,με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας..είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι ♥️♥️
Χαμογελάστε,χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας. Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς,όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους..γι αυτό,μην κρατάτε κακία ♥️
Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Το ξέσπασμα της Μπάρκα για όσους κάνουν body shaming

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη 4/4 μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει, Πάμε Δανάη με την ίδια να αποκαλύπτει ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό, που έζησε σε βραδινή της έξοδο στα μπουζούκια.

Με αφορμή λοιπόν τα πολλά και διαφορετικά σώματα, που υπάρχουν η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα δε είμαστε ανοιχτοί στο θέμα των κιλών, αφού οι περισσότερες εταιρείες με ρούχα είναι εστιασμένες στα αδύνατα σώματα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με αφορμή το παραπάνω θέμα, πως πρόσφατα σε βραδινή της έξοδο στα μπουζούκια την πλησίασε ένα κορίτσι και της εκμυστηρεύτηκε, πως χάρει σε εκείνη έβαλε πρώτη φορά μαγιό στα 26 της (δείτε εδώ πως ξεφάντωσε εκείνο το βράδυ η Μπάρκα).

«Καθίστε στο σπίτι σας μια μέρα και δείτε τις διαφημίσεις. Από τα 10 λεπτά αν πάρουμε των διαφημίσεων θα δούμε, θα δείτε σε όλες τις εταιρίες αρωμάτων, καλλυντικών, μαλλιών, οτιδήποτε, να είναι τα πρότυπα, αυτά τα πανέμορφα, αλαβάστρινα πρότυπα και δέρματα και κορίτσια, σαν κοσμήματα πανέμορφες. Η μία διαφήμιση, είναι ελάχιστες οι εταιρίες, που λένε να σου πω ''Υπάρχουν όλα εκεί έξω''.

Τα πράγματα δυστυχώς δε βελτιώνονται και αν θέλετε να μιλήσουμε σε πιο προσωπικό επίπεδο, το λέω και ως παθούσα. Δηλαδή, το ότι πήγα την Παρασκευή, το Σάββατο, που βγήκαμε με τους φίλους μας και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί, που ήταν βουρκωμένη και μου είπε, ότι θέλω να σου πω κάτι: ''Είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι, επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση''.

Δεν το λέω υπέρ μου, το ξεχνάμε αυτό. Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών και έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι, όχι απλά τον έχουν ευνουχίσει, τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023!», είπε η Δανάη Μπάρκα.