«Τραγικό, απαράδεκτο...» - Τα ''πυρά'' της Ντενίση στο Μικρούτσικο μετά την αποκάλυψή του για την Τρέμη

Πήρε ανοιχτά θέση η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τραγικό, απαράδεκτο...» - Τα ''πυρά'' της Ντενίση στο Μικρούτσικο μετά την αποκάλυψή του για την Τρέμη

Μεγάλος ντόρος είδαμε να γίνεται γύρω από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και συγκεκριμένα την αποκάλυψή του, πως στο παρελθόν εκείνος και η Όλγα Τρέμη είχαν ερωτική σχέση, με τον παρουσιαστή να μιλάει για πιο προσωπικές στιγμές τους (δείτε εδώ το λόγο, που ο Ανδρέας έκανε αυτήν την αποκάλυψη).

Στη συνέχεια, το όλο θέμα συζητήθηκε πολύ με το κοινό, τις εκπομπές και κυρίως πολλές γυναίκες να χαρακτηρίζουν (στην πλειοψηφία) ως περιττή κα άκομψη την εν λόγω αποκάλυψη του Μικρούτσικου.

Μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε την Τετάρτη 5/4 στο Πρωινό η Μιμή Ντενίση έκανε και η ίδια το σχόλιό για το σάλο, που ξέσπασε με την ίδια να παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ της Όλγας Τρέμη.

Οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση για την αποκάλυψη του Μικρούητσικου για την Όλγα Τρέμη

«Διαφωνώ πλήρως! Διαφωνώ πλήρως. Το θεωρείς εσύ ωραίο να βγαίνει ένας άντρας και να μπορεί να μιλάει για τη σχέση του με μια γυναίκα; Για εμένα αυτό, που έχω τηρήσει στη ζωή μου και κάνουν και οι φίλες μου είναι κάτι, που είχε γίνει κοινωνικά γνωστό, δηλαδή έχω παντρευτεί δύο άντρες, έχω αρραβωνιαστεί έναν άλλον, τον Αντώνη. Αυτά δεν είναι κρυφά, θα τα πω, θα τα συζητήσω και όποιος θέλει τα αναφέρει!

Τώρα αν είχα μια άλλη σχέση, που δε θέλω να την αναφέρω για ''χ'' λόγους, θα βγαίνει ένας άντρας να την περιγράφει; Όχι το θεωρώ τραγικό, απαράδεκτο και απορώ...», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Η πρώτη δήλωση της Τρέμη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με το Μικρούτσικο

Λίγο μετά το σάλο και συγκεκριμένα την Τρίτη 28/3 η κάμερα του Πρωινού προσέγγισε τη δημοσιογράφο την ώρα, που πήγαινε στην εργασία της με την ίδια να κάνει σαφές - με πολύ ευγενικό τρόπο - πως δε θέλει να κάνει αναφερθεί στο θέμα.