«Έλα ρε ζωή μου, δε...» - Ο εκνευρισμός του Αλεξάνδρου με την κίνηση της Ιωάννας Τούνη

Θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφού πλέον έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να μένει και στις δύο αυτές πόλεις, μιας και η πρώτη είναι αυτή, που μεγάλωσε και η δεύτερη αυτή, που κατοικεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στα βόρεια προάστια στεγάζεται λοιπόν, ο έρωτας και η οικογένεια, που έχει δημιουργήσει το ζευγάρι και έτσι η Ιωάννα προσπαθεί να φτιάξει το πρόγραμμα της στην Αθήνα, η οποία σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη είναι αχανής σαν πόλη, θα λέγαμε (δείτε εδώ το λόγο, που έβγαλε το μονόπετρό της).

Σε κάθε περίπτωση, το καλό πια είναι, ότι η Τούνη έχει ξεκινήσει να οδηγεί, ωστόσο κάποιο λάθος παρκάρισμά της είχε ως αποτέλεσμα την Τετάρτη 5/4 να φέρει μια κλήση αξίας 40 ευρώ στον καλό της από την τροχαία, με τον ίδιο να μη φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος στο video, που δημοσιεύτηκε στο instagram.

Η παράβαση της Ιωάννας Τούνη και η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν ήταν στο πρόγραμμα ζωή μου να τη φάω την κλήση. Δεν ήθελα, θα την πληρώσεις εσύ; Έλα ρε ζωή μου, δε μ' αρέσει» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Οι τάσεις φυγής της Τούνη

Η Τούνη εξαντλείται από τη νέα της καθημερινότητα και γι' αυτό και όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 3/4, έχει τάσεις φυγής και αυτό που επιθυμεί περισσότερο από όλα αυτή τη στιγμή είναι να πάει ένα ταξίδι με την οικογένειά της για να χαλαρώσει (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα και πόσα κιλά θέλει να χάσει ακόμα).

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι μου… θέλω να πάω ταξίδι. Έχω τάσεις φυγής, δεν είμαι καλά. Με το μωρό θα πάω ταξίδι, μη νομίζετε ότι θα φύγω μόνη μου, αλλά καταλάβατε.

Θέλω να μου προτείνετε παιδιά προορισμό, όσο πιο μακριά γίνεται στην Ελλάδα, αλλά να είναι κατάλληλος για μωράκι. Οικογενειακά δηλαδή, να πάμε μαζί με τον Δημήτρη και το νουνίτο. Το νουνίτο θα είναι τριών μηνών. Τώρα το Πάσχα θέλουμε να φύγουμε για μια εβδομάδα, να γεμίσουμε μπαταρίες. Αυτά. Δεν είμαι καλά θα μου σηκωθούν τα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά.