Μιμή Ντενίση: «Διαφωνώ πλήρως και...» - Ξέσπασε η ηθοποιός στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση: «Διαφωνώ πλήρως και...» - Ξέσπασε η ηθοποιός στον αέρα του ΣΚΑΙ

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, μιλώντας για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση, αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο, όπως τα πικάντικα αποκαλυπτήρια του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Όλγα Τρέμη - δείτε εδώ τι συνέβη μεταξύ τους.

Τα σχόλια της Μιμή Ντενίση για τα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών

«Διαφωνώ πλήρως. Δεν είναι ωραίο να βγαίνει ένας άντρας και να μιλάει για την σχέση του με μια γυναίκα. Εγώ αυτό που έχω τηρήσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το εξής, όταν κάτι που υπήρχε στη ζωή μου είναι κοινωνικά γνωστά, δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω και να με ρωτήσουν για αυτό. Αν όμως είχα μια σχέση και για κάποιους λόγους δεν θέλω να την αναφέρω, είναι δυνατόν να βγει ένας άντρας και να αρχίσει να την περιγράφει;

Το θεωρώ απαράδεκτο. Απορώ με όλα αυτά που έχουν γίνει και προσπαθούμε να φέρουμε τις γυναίκες σε ένα επίπεδο καλύτερο, γίνεται αυτό, το οποίο είναι ένα είδος μπούλινγκ προς μια γυναίκα. Ούτε προς τον άντρα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν δείχνει ευγένεια όλα αυτό», είπε η Μιμή Ντενίση στο "Πρωινό μας".

Πριν από λίγες ημέρες να υπενθυμίσουμε ότι, ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στην εκπομπή Τετ - α - τετ με τον ίδιο να μιλάει για σημεία της ζωής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα ιδιαίτερο περιστατικό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (δείτε εδώ όσα είχε πει και προκάλεσαν αντιδράσεις).

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει θιχτεί από την αναφορά αυτή στη μητέρα του και έτσι λοιπόν έκανε γνωστό, πως θα προχωρήσει σε αγωγή ενάντια του γνωστού δημοσιογράφου.

Σε ότι αφορά την αντίδραση του Λιάνη μετά την απόφαση του Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά, η κάμερα του Πρωινού προσπάθησε να τον προσεγγίσει τη Δευτέρα 3/4, ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να αναφερθεί ιδιαίτερα επί του θέματος.

«Έχω γράψει μία ανακοίνωση, η οποία θα βγει σε λίγο. Έχει βγει στον αέρα ήδη και θα στο ραδιόφωνο θα πω κάποια λόγια. Τίποτε άλλο, τίποτε άλλο, τίποτε άλλο, τίποτε άλλο…Σας παρακαλώ, είμαι συνάδελφος δε μπορεί να φέρεστε έτσι», είπε ο Γιώργος Λιάνης.