«Σε επίπεδο προσωπικών θα απέχω ένα χρονικό διάστημα...» - Η σπόντα του Μικρούτσικου μετά το σάλο για την Όλγα Τρέμη

«Δε μπορώ να μιλήσω, γιατί θα με καταδικάσει η ελληνική τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε επίπεδο προσωπικών θα απέχω ένα χρονικό διάστημα...» - Η σπόντα του Μικρούτσικου μετά το σάλο για την Όλγα Τρέμη

Αναφορά στην προσωπική ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου έγινε σήμερα 3/4 το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο παρουσιαστής, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει, δηλώνοντας πως δεν θα αναφερθεί ξανά σε προσωπικά του θέματα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τον σάλο που δημιούργησε η αποκάλυψη του για την Όλγα Τρέμη και την ερωτική σχέση που είχαν όταν ήταν νέοι - δείτε εδώ όσα είπε.

Η αποκάλυψη αυτή έφερε μεγάλη οργή από ορισμένους. Τα κανάλια μάλιστα, τον έκραξαν άσχημα για το γεγονός πως έφερε στην επιφάνεια μια τόσο προσωπική στιγμή τους, χωρίς την έγκριση της ίδιας της δημοσιογράφου και για κάτι που έγινε τόσο παλιά.

Από πλευρά της η Όλγα Τρέμη κρατούσε σιγή ιχθύος και παρόλο που την είχε "τσακώσει" η κάμερα, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Η σπόντα του Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Δε μπορώ να μιλήσω, γιατί θα με καταδικάσει η ελληνική τηλεόραση. Μόλις μιλήσεις για κάτι, όλοι οι ηθικολόγοι και όλοι όσοι θέλουν να καλύψουν τις ανομίες τους βγαίνουν...κριτική να σου κάνουν αλλά όχι αυτή την επίθεση. Άρα σε επίπεδο προσωπικών θα απέχω ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να ξαναβγούν τα σαλιγκάρια έξω να περπατήσουν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Του φώναζε και έφυγε εκνευρισμένη - Η συνάντηση του Μικρούτσικου με την Τρέμη μετά το "σκάνδαλο"

Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα του περιοδικού On Time, ο Μικρούτσικος της τηλεφώνησε και της ζήτησε να συναντηθούν ώστε να συζητήσουν από κοντά τι συνέβη και να λύσουν το θέμα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ίδια ήταν αρνητική στην αρχή, όμως μετά από αρκετές επίμονες προσπάθειες, ο πρώην της κατάφερε να την πείσει και έτσι συναντήθηκαν σε καφέ της Αθήνας. Η κατάσταση, όμως, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και όπως θα περίμενε κανείς, διότι έγινε γνωστό πως εκείνη ανέβασε τον τόνο της φωνής της και η ατμόσφαιρα έγινε αμήχανη, ενώ κατέληξε να φεύγει άρον άρον ούσα εκνευρισμένη. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τα παραπάνω.

Τρέμη Μικρούτσικος συνάντηση