«Δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να είναι αφελής...» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού μετά την αποκάλυψη για την Όλγα Τρέμη

«Δεν χτυπάμε εκείνον, χτυπάμε αυτό που είπε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να είναι αφελής...» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού μετά την αποκάλυψη για την Όλγα Τρέμη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι το πρώτο θέμα συζήτησης από εχθές, Πέμπτη 23/3, κι αυτό γιατί παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία εξομολογήθηκε πως είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά η Όλγα Τρέμη. Τα λόγια του, λοιπόν, με το που βγήκαν στην επιφάνεια, προκάλεσαν μεγάλο "σάλο" και οι αντιδράσεις ήταν πολλές και κυρίως οργισμένες και δυσαρεστημένες (δείτε εδώ τις δηλώσεις "κόλαφο" της Έλενας Χριστοπούλου).

Ο ίδιος, για τον λόγο αυτό, θεώρησε πως του γίνεται επίθεση, όπως και στην εκπομπή στην οποία βρίσκεται, Super Κατερίνα (δείτε εδώ την απάντησή του αναλυτικά), και ο Κώστας Τσουρός θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση το πρωί της Παρασκευής 24/3 μέσα από το Mega Καλημέρα, εξηγώντας ποια είναι η στάση του απέναντι στον ίδιο και στα λεγόμενά του, όπως και των υπόλοιπων συνεργατών του στο πλατό.

Τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για τον Μικρούτσικο μετά την αποκάλυψή του για την Όλγα Τρέμη

«Νομίζω ότι έχει πάει λίγο αλλού το θέμα, διότι αντιλαμβάνομαι και ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει την άποψή του και όντως δεχόμαστε αυτό που λέει, ότι το έκανε από αφέλεια. Εγώ είπα και χθες ότι δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να είναι αφελής γιατί είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Από την άλλη, αυτό το "χτυπάνε την εκπομπή και είμαι η αιχμή του δόρατος και μέσω εμού χτυπούν την εκπομπή" και τα λοιπά, δεν νομίζω ότι χτυπάει κανείς την συγκεκριμένη εκπομπή, διότι τα λεγόμενα του Ανδρέα ήταν σε μία συνέντευξη σε περιοδικό. Επίσης, δεν χτυπάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χτυπάμε αυτό που είπε. Δηλαδή, τι θέλω να πω.

Το γεγονός ότι όντως ήταν σε μια φάση της ζωής του όπου έβγαινε από τα νοσοκομεία, όπου ζει με οξυγόνο και του ευχηθήκαμε περαστικά και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό για έναν άνθρωπο και μπράβο του που τα κατάφερε και βγήκε από το νοσοκομείο, δεν σημαίνει το ότι αν ο ίδιος άνθρωπος πει κάτι, δεν μπορεί να κριθεί γι' αυτά που λέει. Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η αντίδραση η οποία έχει ξεσηκωθεί αυτή την περίοδο, τουλάχιστον από εμάς και μιλάω και για τον εαυτό μου, είναι για τα λεγόμενα του Ανδρέα, όχι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως άνθρωπο», επισήμανε ο δημοσιογράφος.