«Δεν ξέρω ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει» - Κόλαφος η Έλενα Χριστοπούλου κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τα δημόσια σχόλια μετά την συνέντευξη του για τη ερωτική σχέση με την Όλγα Τρέμη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει» - Κόλαφος η Έλενα Χριστοπούλου κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Πολλά αρνητικά σχόλια έχει ακούσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την συνέντευξη του σε πολύ γνωστό περιοδικό, καθώς έβγαλε στην φόρα μια πολύ προσωπική στιγμή δική του και της Όλγας Τρέμη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχαν ερωτική σχέση και μάλιστα, ήταν και ο πρώτος της άνδρας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που του έκαναν "επίθεση" ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου που αρχικά έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ), την οποία και σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στα πρώτα του λόγια μετά το σάλο.

«Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Άρη Πορτοσάλτε, το Love island και το πελατάκι της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλυντήριο είναι, που βγαίνει η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια», είπε μεταξύ άλλων εναντίον της - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του που θα συζητηθούν.

Τα αιχμηρά σχόλια της Χριστοπούλου για τον Μικρούτσικο

Σήμερα 23/3 και μη έχοντας δει τι είπε απέναντι της ο παρουσιαστής, μίλησε στον αέρα του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ με πολύ αιχμηρά λόγια για το συμβάν!

«Διαφωνώ πολύ με το twitter και με πάρα πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί γιατί λένε "πως εκθέτεις έτσι μια σοβαρή γυναίκα" μια "μεγάλη σοβαρή γυναίκα". Δεν υπάρχει σοβαρή και ασόβαρη γυναίκα. Είναι μια γυναίκα που αν θέλει να πει κάτι για το προσωπικό της ερωτικό βίο μπορεί μόνη της κάποια στιγμή η γυναίκα αυτή να μιλήσει και να πει κάτι, αν θέλει. Δεν ξέρω αρχικά ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει με αυτό (να γίνει αυτή η αναφορά)», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του δημοσιογράφου που πήρε την συνέντευξη από τον Μικρούτσικο, μετά την δήλωση πως νόμιζε ότι ήταν of the record!

Επίσης, αποκαλύφθηκε πως η Όλγα Τρέμη έχει κλειστό το κινητό της για αυτό και κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της μετά το χαμό που προκλήθηκε.

Με αφορμή αυτό, η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε: «Δεν νομίζω να αισθάνεται πολύ ωραία η κυρία Τρέμη με αυτό που συμβαίνει ξαφνικά. Εμείς, να το κάνω πιο λαϊκά, με ένα survivor και έναν Μάριο Πρίαμο και το πως έχει φερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου, στην Καρολίνα, στην Έλενα στην Μαρία, είμαστε εδώ όλες οι εκπομπές και λέμε απάνθρωπος και ξαφνικά έρχεται ο κύριος Μικρούτσικος ο οποίος και αυτός έχει πάρει θέση για κάποια πράγματα κατά άλλων ανδρών και κάνει το χειρότερο, δηλαδή κρεμάει έναν άνθρωπο. Ποιο savoir vivre που επιτρέπει σε έναν άνδρα, όποιος κι αν είναι αυτός, να εκθέσει έτσι μία γυναίκα. Για τα ερωτικά δεν μιλάει ένας σοβαρός άνθρωπος».

Τα δικά της σχόλια έκανε και η Αφροδίτη Γραμμέλη έχοντας τις ίδιες ακριβώς απόψεις με την Έλενα Χριστοπούλου και πολλές παρουσιάστιες.

«Να συμφωνήσουμε ότι αυτά δεν είναι θέματα που μπαίνουν σε συνεντεύξεις όταν το αποφασίζει ο ένας από τους δύο. Αυτά που κάνουμε με κλειστές πόρτες αφήστε τα εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.