«Κάνει πλυντήριο για τον Πορτοσάλτε και το πελατάκι της την Ηλιάνα» - Ο Μικρούτσικος ''κατακρεουργεί'' τη Χριστοπούλου

Σχετικά με τη θέση που πήρε εκείνη μετά την αποκάλυψη του Ανδρέα για τη σχέση του με την Τρέμη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάνει πλυντήριο για τον Πορτοσάλτε και το πελατάκι της την Ηλιάνα» - Ο  Μικρούτσικος ''κατακρεουργεί'' τη Χριστοπούλου

Μεγάλος ντόρος βλέπουμε να έχει δημιουργηθεί γύρω από τη συνέντευξη, που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την οποία έκανε για πρώτη φορά γνωστό στο κοινό, πως υπήρξε ζευγάρι με την Όλγα Τρέμη.

Αυτό ωστόσο, που ξένισε σε πολλούς έχει να με κάνει τις αναλύσεις, που έκανε για τις ερωτικές τους στιγμές, με τον ίδιο να εξηγεί μέσα από το Super Kατερίνα, πως δεν είχε κανένα σκοπό να εκθέσει την πρώην σύντροφό του και δημοσιογράφο, μιας και όσο αναφερόταν σε αυτή πίστευε, πως η συνέντευξη είχε τελειώσει (δείτε εδώ αναλυτικά την εξήγηση, που έδωσε).

Στη συνέχεια, η δημόσια τοποθέτηση του Ανδρέα στην εκπομπή συζητήθηκε με πολλούς να αδειάζουν τον ίδιο. Από τη μεριά του ο Μικρούτσικος πήρε ξανά θέση μέσα από το Super Κατερίνα την Πέμπτη 23/3 και μάλιστα στάθηκε στα αρνητικά σχόλια, που έλαβε και περισσότερο στην αιχμηρή ανάρτηση της Χριστοπούλου (δείτε την εδώ), την οποία και άδειασε με σχόλια ''καρφιά'' δείχνοντας, πως έχει ενοχληθεί έντονα με όσα είπε για το πρόσωπό του.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Τρέμη και η απάντηση στη Χριστοπούλου

«Αυτό που έγινε δεν έγινε όταν τα είχαμε μαζί (με τη Βόσσου). Θέλω να πω δυο σκέψεις μου από όσα έγιναν χθες, γιατί δεν τα παρακολούθησα εγώ γιατί απέχω από τα μέσα...τα παρακολούθησε η Ελένη και της είχα πει να με ενημερώνει κυρίως για τα αρνητικά.

Όταν είχα βγει από το νοσοκομείο είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης του απλού κόσμου και πολλών γνωστών και όσων μίλησαν για εμένα με ουσιαστική ειλικρίνεια...Εγώ το είπα αυτό γιατί σε πολλά μάτια και πολλά λόγια και πολλές συμπεριφορές έβλεπα το ''να σαι καλά'' και θα μου επιτραπεί η υπερβολή ότι σε πολλά μάτια είδα το γιατί έζησε και σας το λέω ειλικρινά... γιατί τους χαλάω τη μαγκιά, τους χαλάω τη μόστρα», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

Με ένταση στη φωνή εξήγησε, πως το ένιωσε όλο αυτό από πολύ κόσμο και όχι από άτομα του twitter, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα θέλοντας μάλιστα να ονοματίσει:

«Θα έρθω στην κυρία Χριστοπούλου, η οποία βγήκε και έγραψε ένα κείμενο λέγοντας φτηνά ευρηματάκια περί τρέμω, τρέμεις, τρέμει με την Όλγα και έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται ''κανιβαλισμός''. Και λέω ποιος είναι κανιβαλισμός; Το ότι είπα μια μια ιστορία έρωτα πιστεύοντας ότι λέω μια ιστορία σε ένα φίλο και νόμιζα ότι είναι οff the record; Τα δικά μου τα κίνητρα τα εξήγησα...έχω ένα ιδίωμα με τις γυναίκες, παίρνω την ευθύνη.

Ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα αυτή τη σχέση, άρα αυτό σημαίνει ότι παίρνω εγώ την ευθύνη...η περιγραφή μου για την Όλγα είναι τρυφερή...δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό θα ένιωσε η Όλγα την τρυφερότητα αυτής της εποχής και θα χαμογέλασε».

Στη συνέχεια του λόγου του ο Μικρούτσικος συνέχισε να αναφέρεται στην Έλενα Χριστοπούλου:

«Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Άρη Πορτοσάλτε, το Love island και το πελατάκι της την Ηλιάνα, πλυντήριο είναι, που έβγαινε η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια. Καλύτερα να κοιμάμαι με μία αρκούδα παρά με τοξικούς ανθρώπους, άρα συναναστροφές μαζί σου ΓΙΟΚ...», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταξύ άλλων.