Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς Αυτή η νύχτα μένει - «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του...»

Αποκάλυψε δημόσια την σεξουαλική παρενόχληση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς Αυτή η νύχτα μένει - «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε αγαπημένος ηθοποιός της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει. Μεταξύ άλλων λοιπόν, αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη στην αρχή της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο περιστατικό που βίωσε όταν τελείωσε την Δραματική σχολή και τον κάλεσε στο σπίτι του με σκοπό να του προτείνει ένα ρόλο στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Αυτός ο ηθοποιός της σειράς Αυτή η νύχτα μένει κατήγγειλε παρενόχληση

«Ήταν ένας σκηνοθέτης τώρα δεν δουλεύει, που όταν τέλειωσα την Δραματική Σχολή στις εξετάσεις ήταν στην επιτροπή του υπουργείου και μετά με κάλεσε στο σπίτι του για να μου προτείνει έναν ρόλο στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Όταν πήγα σπίτι του δέχτηκα αυτή την παρενόχληση, δηλαδή έβαλε το χέρι του σε ένα σημείο που δεν έπρεπε να το βάλει. Φοβήθηκα, αποσύρθηκα, έφυγα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου περισσότερο για να είναι σε εγρήγορση τα παιδιά που τελειώνουν τώρα ότι πρέπει να βάλουν όρια» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαπαύλου.

Δείτε επίσης: «Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και γνωρίζω...»

10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον τηλεοπτικό "Ντίνο"

  • Γεννήθηκε στην Πάτρα, σε μια πολύτεκνη οικογένεια και αποφάσισε τυχαία από μικρός να σπουδάσει ηθοποιός - είπε ότι θέλει να γίνει σταρ όπως η Βουγιουκλάκη!
  • Έχει μεγάλη αδυναμία στα 2 ανίψια του και πηγαίνει συχνά στην Πάτρα για να παίζει μαζί τους – έτσι επαναπροσδιορίζει τις ανάγκες του.
  • Νιώθει εκστασιασμένος με τον έρωτα, τον υγιή έρωτα, τον αμοιβαίο έρωτα και μετά με τη δουλειά του.
  • Το μεγάλο πάθος του είναι η αγάπη που έχει στους φίλους του - είναι σχεδόν εξάρτηση.
  • Λατρεύει την περιπέτεια σε σημείο υπερβολής – έχει έλλειψη κινδύνου.

Ο Γιώργος Παπαπαύλου έβαλε γόβες και ξανθιά περούκα - 10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον «Ντίνο» από την σειρά, Αυτή η νύχτα μένει

  • Αγαπημένα του τραγούδια τα «Πέφτει μια βροχή» (Μάνος Ελευθερίου-Γιάννης Σπανός) με τη συγκλονιστική φωνή της Βίκυς Μοσχολιού και το «Αλεξάνδρας» (Γεράσιμος Ευαγγελάτος- Θέμης Καραμουρατίδης), γιατί έχει θέμα με το “αντίο”.
  • Λατρεύει τα υπονοούμενα στο φλερτ, γιατί είναι τόσο σέξι - σε όλες τις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής του προτιμά λόγια σταράτα, ντόμπρα και στα ίσα!
  • Δεν ξεχωρίζει δραματικούς ή κωμικούς ρόλους, αρκεί να είναι σύνθετοι, καλογραμμένοι και έτσι να μπορέσει να τους επιτρέψει να ακουμπήσουν στον ψυχισμό του.
  • Βασικό του “μειονεκτημα”, ο αυτοσαρκασμός, γιατί τον βοηθά να μην παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά!
  • Ονειρεύεται τη ζωή του γεμάτη αγάπη, ταξίδια και ανθρώπους γύρω του που να τον αγαπούν.