«Τίποτα από την προηγούμενη ζωή δεν μπορεί να είναι ίδιο» - Το τρυφερό βίντεο της Συνατσάκη με την 4 μηνών κόρη της

Οι 4 αλήθειες που της έμαθε το παιδί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/mairiboo
Instagram/mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσω των social media, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ εκφράζει και τις απόψεις της γύρω από κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Αρκετές είναι βέβαια και οι αναρτήσεις με την κορούλα της. Γέννησε πριν από τέσσερις μήνες και έχει δει την ζωή της να αλλάζει πολύ αυτό το διάστημα που έχει περάσει.

Σε ένα βίντεο λοιπόν που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Istagram, θέλησε να μοιραστεί τις τέσσερις αλήθειες που της έμαθε η κόρη της για τη νέα της ζωή.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική αφιέρωση του Ίαν Στρατή στην κόρη του (βίντεο)

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την μπέμπα

«Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών. Αυτές είναι 4 αλήθειες που μου έμαθε αυτό το διάστημα για την καινούργια ζωή», έγραψε στην λεζάντα της, ενώ στο βίντεο:

1 «Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί όλο αυτό και άρα είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα!». Ούτε καν. Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου.

2 «Η επιστροφή θα είναι εύκολη!». Εξαιρετικά πιεστική! Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις.

3 «Θα λατρεύω κάθε στιγμή αυτής της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη». Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αυπνία, πόνο, πείνα, εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα.

4 «Θα κάνω όλα όσα έκανα τώρα, απλά μαζί με το παιδί». Ναι αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια. Και αυτό είναι εντάξει».

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν και ο Ίαν Στρατής θα ονομάσουν την κόρη τους Ολίβια, νονά της οποίας θα είναι να υπενθυμίσουμε η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Μάλιστα, η όμορφη μανούλα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους και τι συμβολίζει το όνομα που επέλεξαν οι γονείς.

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη.