Χρήστος Μάστορας: «Δεν σκέφτηκα να...» - Όλη η αλήθεια για το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική

Ισχύει τελικά η φήμη ή όχι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του Χρήστου Μάστορα. Ο συνεργάτης του τραγουδιστή αναφέρθηκε στις φήμες για τον ίδιο, σχετικά με την ενασχόληση του με τα πολιτικά.

Όλα αυτά ξκίνησαν από συνάντηση του Χρήστου Μάστορα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία τελικά ήταν για τα ζητήματα της βορείου ηπείρου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, αναφέρθηκε στον ταγουδιστή και ξεκαθάρισε όλες τις φήμες, που ακούγονται - δείτε εδώ την ανάρτηση του για την Βόρεια Ήπειρο.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Χρήστο Μάστορα

«Συνομίλησα με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, γιατί ήθελα να το επιβεβαιώσω. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν υπάρχει ούτε συζήτηση, ούτε πρόταση ούτε σαν ενδεχόμενο στο μυαλό του Χρήστου Μάστορα. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι αν και καλλιτέχνης έχει κοινωνικές ευαισθησίες, έχει λέγειν και πολιτικές ανησυχίες. Γι’ αυτό και τον είχε δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό και αυτές οι συναντήσεις και μία επικοινωνία, κοινωνική που μπορεί να έχουν, να έκανε κάποιους να θεωρούν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε σαν ενδεχόμενο, ούτε έχει συζητηθεί, ούτε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν τον αφορά καθόλου. Ο Χρήστος Μάστορας το διαψεύδει, ούτε καν θέλει να αφήσει να συζητιέται το όνομά του έτσι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η νέα βόλτα του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλιά Καληφώνη στη θάλασσα

Μπορεί να μας ταλαιπώρησαν λίγο, ωστόσο πλέον ξέρουμε επίσημα από τους ίδιους, πως είναι ζευγάρι! Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το Χρήστο Μάστορα με τους δύο να κυκλοφορούν μαζί, καθώς συνηθίζαμε να τους βλέπαμε στα μπουζούκια.

Το πιο σύνηθες λοιπόν, ήταν η έξοδος του μοντέλου στο μαγαζί, που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με τα φώτα να είναι όλα πάνω τους, καθώς μέχρι τότε υπήρχε ο καπνός της σχέσης τους και όχι επίσημα η φωτιά.

Λίγο μετά την 1η κοινή βόλτα του ζευγαριού (δείτε τον εδώ), πλέον βλέπουμε να παίρνουν και να δίνουν τα κοινά πλάνα. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 3/4 το ζευγάρι έκανε μια απόδραση στη θάλασσα με την Καληφώνη με φωτογραφίζει τις σκιές τους να φιλιούνται στην άμμο.

Μάστορας - Γαρυφαλιά