Mπήκε στην κουζίνα με τον μικρό Αρίωνα - Τα κουλουράκια που έφτιαξε η Καραβάτου με το γιο της

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katerinakaravatou - instagram
katerinakaravatou - instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να αφιερώνει αρκετό χρόνο και ενέργεια από την ημέρα της στο My style rocks, το οποίο και παρουσιάζει, ωστόσο έχει αποδείξει και συνέχεια τονίζει, πως προτεραιότητά είναι τα δύο της παιδιά.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media μιας και συχνά η Καραβάτου δημοσιεύει στιγμές με τον Αρίωνα και την Αέλια στο instagram,όπως και έκανε την Τρίτη 4/4 δείχνοντας μας το μικρότερο μέλος της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, εν όψει του Πάσχα, που έρχεται η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα με το γιο και μάλιστα έφτιαξαν οι δύο τους κουλουράκια, τα οποία επιμελήθηκαν και οι δύο βάζοντας μπόλικη φαντασία (δείτε εδώ την αντίδραση του Κατσούλη σε ερώτηση για την Καραβάτου).

Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με το γιο της, Αρίωνα

«Παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων (συγνώμη ξέχασα να προσθέσω το επίθετο «δεινός»! Το σωστό είναι: Δεινός παρασκευαστής πασχαλινών κουλουρακίων)», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πρωτοφανής αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό μας και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν τη Δευτέρα 3/4 με την παρουσιάστρια να αναφέρεται αναλυτικά στο κομμάτι της προσωπική της ζωής μιας και μετά το χωρισμό της από Κατσούλη, δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι νέο.

Η ίδια αρχικά αναφέρθηκε στο κομμάτι των επαγγελματικών, καθώς μέσα από το βήμα, που έκανε να βρίσκεται στην παρουσίαση του My style rocks δείχνει αλλά και τονίζει, πως νιώθει πολύ καλά!

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε και στα προσωπικά της με την Καραβάτου να απαντάει τόσο όσο αναφέροντας, πως είναι πολύ καλά, αλλά για εκείνη προτεραιότητα έχουν τα δύο παιδιά της, ο Αρίωνας και η Αέλια.

«Δεν κάνω σχέδια...τα παιδιά μου είναι πάρα πολλοί παράγοντες, που ορίζουν μια απόφασή μου. Είναι η ζωή μου όλη αλήθεια. Θέλω να μπορώ να είμαι καλά εγώ για να μπορώ να τα φροντίσω και να περνάμε μαζί όμορφα, χαρούμενα, ουσιαστικά και με πάρα πολλή αγάπη»,

«Όσο μπορώ το φροντίζω, αλλά είναι πάντα προτεραιότητά μου τα παιδιά», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.