Η αναφορά του Γιώργου Κοψιδά στην πρώην του - «Ήταν φυσιολογικό να είμαι με μία μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος στο παιδί άλλου»

Απασφάλισε ο γνωστός ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η αναφορά του Γιώργου Κοψιδά στην πρώην του - «Ήταν φυσιολογικό να είμαι με μία μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος στο παιδί άλλου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη Φρίντα Καρακάση μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/4 ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρέικι, αλλά και στην πρώην σύντροφό του, ενώ πριν μερικές μέρες είχε μιλήσει και για το bullying που έχει δεχτεί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά για την πρώην σύντροφό του

«Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και διαλογισμούς και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητα μας, οπότε εάν θέλω να αλλάξω εμπειρίες αλλάζω την δόνησή μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που είπα ότι με το ρέικι επισκεύασα χαλασμένο αντικείμενο, κάποιοι μπορεί να είπαν “τι μας λέει τώρα αυτός;”. Η επισκευή ενός αντικειμένου μέσω του ρέικι συνέβη μέσα από εμένα, φεύγει το εγώ στην άκρη και γίνεται ένας αγωγός ενέργειας.

Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί τρελό, αλλά για εμένα ήταν φυσιολογικό, ήμουν πολύ ερωτευμένος. Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου. Μεγάλωσε με τους γονείς μου και ακόμη και τώρα την βλέπω. Περίμενα οι γονείς μου να είναι πιο συγκρατημένοι με την απόφασή μου να μεγαλώσω το παιδί, αλλά τελικά είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από ότι φανταζόμουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοψιδάς.

Αυτή είναι η πρώην του

Αν και ελάχιστα γνωρίζει το κοινό για την προσωπική του ζωή, στο παρελθόν το όνομά του είχε συζητηθεί πολύ καθώς ο ίδιος διατηρούσε σχέση με μία περσόνα εξαιρετικά αναγνωρίσιμη κατά τα ’00s. Ο λόγος για την εξωτική Τσίλα!

Γιώργος Κοψιδάς Survivor 4 τσίλα σχέση

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της ‘γιαγιάς’, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια.

Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας ‘γιαγιά’ με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ξέρω και την κοπέλα του και με έχει στηρίξει πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου έχουν προσφέρει», δήλωνε η Τσίλα το 2014 σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.