Χάρης Βαφειάς: «Λέτε να με απέλυσαν;» - Η ατάκα του πλοιοκτήτη για το Dragon's Den

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χάρης Βαφειάς: «Λέτε να με απέλυσαν;» - Η ατάκα του πλοιοκτήτη για το Dragon's Den

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Χάρης Βαφειάς. Ο γνωστός πλοιοκτήτης, που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή του, στο Dragons Den, μίλησε στην εκπομπή του OPEN για την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαφειάς, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα τηλεοπτική του εμπειρία στο κανάλι του Αμαρουσίου, το ενδεχόμενο για την δεύτερη χρονιά του Dragons Den και φυσικά, όλα αυτά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, που τον έχουν αγαπήσει όλοι οι τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο - Σημαντική ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για το Dragons' Den

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαφειά για το Dragons Den

«Ακούω ότι το Dragons Den πάει καλά, έχει έναν αέρα φιλανθρωπικό μιας και βοηθάμε νέες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια δύσκολη εποχή. Η τηλεοπτική έκθεση δεν με άγχωσε πάρα πολύ, το έχω ξανακάνει με το επαγγελματικό μου καπέλο. Είμαι ο εαυτός μου, δεν παίζω κάποιο ρόλο, ακούω και θετικά και αρνητικά αλλά ευτυχώς δεν είμαι ο πιο σκληρός κριτής.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθώ καθόλου αλλά μου τα λέει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ακούω πως είναι καλύτερα από αυτά που περιμέναμε», είπε ο Χάρης Βαφειάς.

«Το Dragons Den θα συνεχίσει και του χρόνου για δεύτερη σεζόν, θα είστε εσείς;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής για να λάβεις την εξής απόκριση. «Λέτε να με απέλυσαν και να μην το ξέρω; Θα φανεί στο πρώτο διαφημιστικό. Άμα με δείτε μέσα, μάλλον θα είμαι. Σε εμάς είπαν ότι θα γίνει και νούμερο 2 χωρίς να έχει συζητηθεί κάτι άλλο. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ οπότε, ναι μακάρι να είμαι και του χρόνου» ανέφερε.