Είναι επίσημο - Σημαντική ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για το Dragons' Den

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι επίσημο - Σημαντική ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για το Dragons' Den

Το πράσινο φως για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν κανονικά πήρε το επιχειρηματικό παιχνίδι του ΑΝΤ1, Dragons Den με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για την πορεία του πρότζεκτ) και σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα για τον νέο "κύκλο" θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Μάλιστα, ξεκίνησαν ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Dragons' Den

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Το «DRAGONS’ DEN GREECE» είναι έτοιμο να στηρίξει τις καλύτερες ελληνικές επιχειρηματικές ιδέες για 2η σεζόν και οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο κύκλο του επιτυχημένου show επενδύσεων έχουν ξεκινήσει.

Επιχειρηματίες όλων των ηλικιών με καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά πλάνα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους στους Έλληνες DRAGONS και να κλείσουν τη συμφωνία της ζωής τους.

«DRAGONS’ DEN GREECE»_ Για πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό show συμφωνήθηκαν επενδύσεις πάνω από 1.000.000€ και η 2η σεζόν προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τώρα είναι η σειρά σου!»

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την επιτυχία της "δράκου", Μαρίας Χατζηστεφάνη

Τη Δευτέρα 6/3 η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν καλεσμένη στο The 2night show με την γνωστή επιχειρηματία, που βλέπουμε στο show, Dragons' Den να αναλύει τόσο την εμπειρία της σχετικά για την παρουσία της στην τηλεόραση, όσο και το πως έφτασε στην κορυφή.

Πιο αναλυτικά, η ίδια ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη κάνοντας στη συνέχεια σπουδές στην Αμερική και στο Λονδίνο, μην ακολουθώντας τη συμβουλή των γονιών της να μπει στο δημόσιο (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τη στιγμή που παραλίγο να γίνει μετανάστης στην Αμερική).

Στη συνέχεια, η Χατζηστεφανή αποκάλυψε όλα τα επαγγελματικά της βήματα μέχρι σήμερα και τις κινήσεις, που έχει κάνει στο κομμάτι των επενδύσεων, καθώς και τον τρόπο που εκτοξεύτηκε οικονομικά.

«Συζητούσα να πάω στο αγγλικό αλλά λόγω Covid σταμάτησαν τα γυρίσματα Όταν μου έγινε η πρόταση για το ελληνικό ενθουσιάστηκα. Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με επιχειρηματικότητα, ήθελαν να μπω στο Δημόσιο για να εξασφαλιστώ. Από όταν ήμουν 10 χρονών πήγαινα και αγόραζα όλα τα ξένα περιοδικά από το μοναδικό περίπτερο της γειτονιάς. Ήθελα να ζήσω αυτή τη ζωή.

Στην Αθήνα πήγα να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία αλλά δεν μου έφτανε. Άρχισα να στέλνω σε περιοδικά για part time δουλειά και περιέργως κάποιο μου απάντησε. Έμεινα 4 χρόνια στην Αθήνα και μετά πήγα στην Αμερική.

Δούλεψα σε μία επενδυτική τράπεζα και έτσι πήγα στο Λονδίνο. Δεν με ενδιέφερε το αντικείμενο και δεν ήμουν πολύ καλή υπάλληλος οπότε κάποια στιγμή με κάλεσαν και μου είπαν “σε απολύουμε”. Έπαθα ένα σοκ και ήμουν σαν να είχα πάθει ηλεκτροπληξία.

Στο Λονδίνο ξεκίνησα από ένα δωμάτιο και έφτιαξα 500 κομμάτια και μετά τις πήρα και γύριζα από μαγαζί σε μαγαζί και περίμενα ποιοι θα το πάρουν» . Μου ζήτησαν 1000 κομμάτια της Rodial για ένα πάρτι στα Όσκαρ. πήρα το ρίσκο, έκανα την επένδυση και τους τα έστειλα. Έτσι μας έμαθαν», είπε η Μαρία Χατζηστεφανή.