Το απαράδεκτο μήνυμα που έλαβε στο Instagram η Δανάη Μπάρκα - Η απάντησή της

Το σχόλιο από follower

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα γίνεται αποδέκτρια αρνητικών και κακοπροαίρετων μηνυμάτων και σχολίων μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, με αφορμή μερικές αναρτήσεις και φωτογραφίες της. (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πριν μερικές μέρες για την οπαδική επίθεση που δέχτηκε).

Κάτι τέτοιο λοιπόν συνέβη και σήμερα, Τετάρτη 5/4, με την όμορφη παρουσιάστρια να λαμβάνει ένα αγενές και προσβλητικό μήνυμα από ακόλουθό της στο Instagram και συγκεκριμένα σε ένα από τα stories της.

Η Δναάη μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο instagram της την απάντηση που έλαβε σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν μαζί με μια φίλη της.

Το μήνυμα που έλαβε στο Instagram η Δανάη Μπάρκα

«Αντιπαθέστατη» ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα που δέχτηκε με την παρουσιάστρια να ρωτά την κοπέλα που της το έστειλε σε ποια από τις δυο αναφέρεται.

«Μπάρκα» της απάντησε ενώ η Δανάη της έγραψε «Συμφωνώ». Την εν λόγω λοιπόν συζήτηση την δημοσίευσε ευθύς αμέσως η Δανάη, γράφοντας χιουμοριστικά: «Να εδώ τα λέω με τη φίλη».

Το μήνυμα που έλαβε στο Instagram η Δανάη Μπάρκα 

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την επίσκεψη της στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη

«Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που λένε “έλα τώρα κι αυτή η τοξική θετικότητα, δεν μπορώ”. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαι χαρούμενη, αλλά βγαίνω και θέλω να είμαι χαρούμενη. Υπάρχουν στιγμές που έχω ξυπνήσει άσχημα, που έχω κρίσεις πανικού, που έχω άγχος. Δεν είμαι πάντα χαρούμενη», συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια του Mega.

«Το χειρότερο δεν είναι ότι άκουσα αρνητικά σχόλια, είναι ότι έγιναν πριν βγει η εκπομπή στον αέρα. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία για να πούμε στον κόσμο ότι η εκπομπή είναι εδώ και τι θα δείτε τη Δευτέρα και έγραφαν από κάτω “θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο”, “ντροπή σου και να ψοφίσεις που εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο”. Εκεί είπα “ώπα τι έκανα;”.

Δεν πήγα εκεί για να κάνω πέσιμο στους ανθρώπους ούτε για να μπω στα νοσοκομεία και να πω μιλήστε μου. Με σόκαρε το σχόλιο την ίδια μέρα, πριν δεις τι κάναμε. Δες πρώτα και μετά κρίνε με. Το πριν μου φάνηκε πολύ σκληρό. Ευτυχώς όταν την είδα, και προς τιμήν του, κάποιοι που μου έιχαν γράψει μου έστειλαν να μου πουν ότι κάτι πήραν από όλο αυτό», είπε με τρεμάμενη φωνή.