«Πάντα λέω...» - Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Μαυρίδη και την επιστροφή του World Party 

Θα τους ξανά δούμε μαζί τηλεοπτικά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάντα λέω...» - Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Μαυρίδη και την επιστροφή του World Party 

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/4 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κύπρο για τα εγκαίνια του νέου τους μουσείου που άνοιξαν στη Λεμεσό, το «Paradox Museum».

Κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο, μίλησαν στις εκπομπές και μέσα σε όλα ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε τόσο για τον Γιώργο Μαυρίδη (δείτε εδώ την κοινή τους ανάρτηση στο instagram) όσο και για το ενδεχόμενο να τους δούμε ξανά μαζί τηλεοπτικά με το «World Party».

Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Μαυρίδη και την επιστροφή του World Party

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν είναι κάτι που αποκλείει, όμως δεν το έχουν σκεφτεί.

«Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο, αλλά γενικότερα σε αυτού του είδους τις ερωτήσεις πάντα λέω “Ποτέ μη λες ποτέ”, γιατί όταν πεις ποτέ μετά πολλές φορές βγαίνεις λάθος... Αλλά η απάντηση είναι ότι δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για τη σχέση του με τον Μαυρίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Κοίταξε δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου...μπορεί κάποιος να το πει έτσι. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός και όπως έχω πει... Τελικά αυτά που μας ενώνουν με το Γιώργο είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα σίγουρα. Παρόλα αυτά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Και όσο περνά ο χρόνος κοιτάς πίσω σου και λες εγώ τα επόμενα χρόνια θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;

Για να τα λέμε όλα δεν ήταν η πρώτη φορά, που επικοινωνήσαμε στην βάφτιση τη δική μου, δεν τον πήρα εγώ πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Πέρασε αυτός έναν δύσκολο κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Όταν παντρεύτηκε αυτός με τη γυναίκα του, με είχε καλέσει στο δικό γάμο του και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί, γιατί απλά ένιωθα, ότι σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης...» είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης.