«Υπήρξε στιγμή που λύγισα στα γυρίσματα, αλλά...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη

«Μου έκανε καλό για ξεχνιόμουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υπήρξε στιγμή που λύγισα στα γυρίσματα, αλλά...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση μεταξύ άλλων λαμπερών καλεσμένων και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μίλησε τόσο για το Cash or Trash, όσο και για τα γυρίσματα στα οποία είχε και τις άσχημες ημέρες της.

«Ήμουν από τους πρώτους που το πίστεψε, μαζί με τον project manager, όταν μου έκανε πρόταση το κανάλι, το STAR. Είμαι 37 χρόνια στην τηλεόραση, επομένως δεν είχα πρόβλημα στο πώς να παρουσιαστώ», είπε αρχικά.

Οι στιγμές που "λύγισε" η Μοιραράκη στα γυρίσματα του Cash or Trash

Σε ερώτηση για το αν "λύγισε" ποτέ σε κάποιο γύρισμα μετά τον θάνατο του συζύγου της, εξομολογήθηκε: «Ναι! Αυτό το έχουνε δει, το έχουν διαπιστώσει όσοι ήταν εκεί αλλά πάντα ήμουν πολύ επαγγελματίας. Το προσπάθησα και σιγά σιγά όλο αυτό λειτούργησε ως μια πιο μεγάλη ψυχοθεραπεία για εμένα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό για ξεχνιόμουν».

Η Δέσποινα Μοιραράκη πολλές φορές έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μετά την απώλεια του άντρα της που την "τσάκισε" ψυχολογικά - δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια.

Τα τελευταία λόγια του συζύγου της

Σε μια από καρδιάς και άκρως συγκινητική συνέντευξη είχε δώσει η Δέσποινα Μοιραράκη στο Happy Day του Alpha, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 14/12.

Το μείζον θέμα και αυτό, για το οποίο βλέπουμε τη Μοιραράκη να μιλάει περισσότερο με θλίψη αφορά στην πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, του Γιάννη Κοντούλη, που ήταν το στήριγμά της τόσο ψυχικά όσο και επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ τον γιο της).

«Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “σε λατρεύω” δύο φορές. Θεώρησα ότι ήταν πολύ σημαντικό να αναφερθώ και στη στεναχώρια που είχε για τη δουλειά του και για τη μνήμη αυτού του ανθρώπου έπρεπε να το αναφέρω ως το παράπονο της ψυχής του», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.