Μυστήριο με την μόνιμη κατοικία του Φιλιππίδη: "Οι ένοικοι διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία" - Ξέσπασε ο Δημητρακόπουλος

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από την Τετάρτη 5/4 κυκλοφορεί η είδηση πως επικρατεί μυστήριο με τον τόπο κατοικίας του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς πολλοί λένε πως δεν τον έχει δει στην πολυκατοικία αλλά ούτε και την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, ενώ μάλιστα η διαχειρίστρια απάντησε ότι δεν έχει ιδέα.

Τα ενδεχόμενα που συζητήθηκαν ήταν είτε να μένει στην πολυκατοικία και να έχει ζητήσει άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει η διεύθυνση του ή να μην μένει εκεί και να δήλωσε απλά την διεύθυνση στις Αρχές.

Πλάνα έξω αλλά και μέσα από την πολυκατοικία πρόβαλλε η εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου και σήμερα 6/4 στην Super Κατερίνα είχαν εκτός του δικού τους ρεπορτάζ από την απεσταλμένη δημοσιογράφο, αλλά και τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την κατοικία του Φιλιππίδη

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος λοιπόν, ξεκαθάρισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει στο σπίτι που έχει δηλώσει στην Αστυνομία, απλά είναι πολύ διακριτικός καθώς δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και πρωτίστως να μάθει ο κόσμος που είναι το σπίτι του γιατί φοβάται για τυχόν επιθέσεις αλλά και για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας.

Επίσης ο δικηγόρος δήλωσε απαράδεκτη την κίνηση της δημοσιογράφου του Tlive να μπει μέσα στην πολυκατοικία και να χτυπάει πόρτα πόρτα ρωτώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Καμία άδεια δεν δόθηκε να κάνουν δηλώσεις στους κατοίκους. Η κατάσταση δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Το αισθάνθηκαν σαν μια ανεπίτρεπτη ειδική στην ιδιωτική τους ζωή. Δεν ισχύει ότι υπήρχε άδεια, απλώς ήταν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Τι θα τους έλεγαν; Περάστε έξω;

Έχει στεναχωρηθεί και αναστατωθεί γιατί από το 21 ενώ βάλλεται καθημερινά, οι ύβρις που δέχεται είναι ψυχοφθόρες. Δεν έχει μιλήσει ποτέ για την υπόθεση του. Ένας άνθρωπος μια δημοσιογράφος να έχουν κάτσει απέξω επί πέντε ώρες και να έχουν κάνει κατάληψη στο χώρο και να μην του επιτρέπουν να βγει έξω; Γιατί δεν θέλει να κάνει δηλώσεις σε έναν συγκεκριμένο σταθμό για να μην υπάρχουν παραπονούμενοι. Ζει χωρίς να θέλει μα δημοσιοποιεί την καθημερινότητα του».

«Οι ένοικοι όταν έβλεπαν ότι δεν απομακρύνονταν (κάμερα και δημοσιογράφος) διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία. Με ενημέρωσαν ότι με τον τρόπο τους και ευγενικά δεν επιθυμούν να δώσουν πληροφορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε σχετικά με την δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ στην πολυκατοικία.

«Αυτή την στιγμή φωτογραφήθηκε ο τόπος κατοικίας του και η αγωνία του την οποία μου λέει είναι "εάν αύριο εγώ δεχτώ μια επίθεση την ώα που βγαίνω από το σπίτι μου ποιος θα με προστατεύσει;"», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως μένει στην οικεία που έχει δηλώσεις στην Αστυνομία.