Εξαφανισμένος από παντού ο Πέτρος Φιλιππίδης - Τι συμβαίνει με την προσωρινή του κατοικία

Δεν τον έχει δει κανείς στην πολυκατοικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την ζωή του σήμερα έγιναν γνωστές σήμερα 5/4 το απόγευμα μέσα από την εκπομπή T-Live κι την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για την μόνιμη κατοικία του ηθοποιού και την ερώτηση αν τελικά πράγματι διαμένει στην προσωρινή κατοικία που έχει δηλώσει, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του σε οκτώ έτη κάθειρξης και τον λόγο που δεν τον έχει δει κάνεις. Να υπενθυμίσουμε πως το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίος βγήκε σε πλειστηριασμό.

Τι συμβαίνει με την προσωρινή κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη

Κανένας ένοικος, λοιπόν, της πολυκατοικίας δεν έτυχε να δει ούτε τον ίδιο, ούτε την σύζυγό του κι ούτε τον γιο του ενώ μάλιστα η διαχειρίστρια απάντησε ότι δεν έχει ιδέα. Μάλιστα, τα ενδεχόμενα είναι δύο κι αυτά είναι είτε να μένει εδώ ο Πέτρος Φιλιππίδης και να έχει ζητήσει άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει η διεύθυνση ή να μην μένει εδώ και να δήλωσε μια διεύθυνση στις Αρχές. Το δεύτερο είναι ποινικά κολάσιμο.

Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μεσάνυχτα κι όχι πρωί, όπως πηγαίνουν κανονικά οι καταδικασθέντες. Δεν πήγε ώρες γραφείου, αλλά μεσάνυχτα, προκειμένου να μην τον δει κανείς, σύμφωνα πάντα με την δημοσιογράφο της εκπομπής.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Πριν από περίπου ένα μήνα πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίον βάραιναν οι κατηγορίες για 2 απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό (δείτε εδώ αναλυτικά τι αποφασίστηκε για τον ηθοποιό και την αντίδρασή του).

Και αφού λοιπόν, ο Φιλιππίδης μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, όπως και έκανε μετά την αποφυλάκισή του, πλέον η ζωή του έχει αλλάξει ακόμη περισσότερο μετά την επιλογή εκείνου και της συζύγου του να πουλήσουν τη βίλα τους.

Η ψυχολογία του ηθοποιού είναι γνωστό, πως δοκιμάστηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μετά από πολύ καιρό απομόνωσης - μέσα από λογαριασμό στο twitter - αποκαλύφθηκε η πρώτη έξοδος του μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός επισκέφτηκε την παράσταση ''Berlin Alexanderplatz'', στην οποία παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, από την οποία ωστόσο αποχώρησε πριν αυτή ξεκινήσει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά χρήστης του Twitter.

«Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση», έγραψε στη συνέχεια ο ίδιος λογαριασμός.