Σε κρατικό νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού - Η επέμβαση που έκανε

Οι πρώτες δηλώσεις της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού ανήκει στα τηλεοπτικά πρόσωπα, που γενικότερα προτιμούν τη διαφάνεια και συγκεκριμένα η ίδια έχει αποφασίσει να μιλάει από μόνη της ανοιχτά για ό,τι την αφορά αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία παρεξηγήσεων.

Μέσα λοιπόν από τηλεφωνική κλήση, που είχε η παρουσιάστρια την Πέμπτη 6/4 με το Πρωινό έκανε γνωστό, πως έκανε μια επέμβαση στο μάτι της, σε κρατικό νοσοκομείο της χώρας, τονίζοντας πως τo εμπιστεύτηκε απόλυτα και πως όλα πήγαν καλά (δείτε εδώ την παιδική της φωτογραφία, που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο).

Ο λόγος που οδηγήθηκε στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού

«Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ, σε όλους καλημέρα! Είστε όλοι σας αγαπημένοι σε εμένα. Ήταν ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, γιατί είχα πια ένα δεξί μάτι, που είχε αστιγματισμό, μυωπία, είχε υπερμετρωπία, τα είχε όλα. Το βράδυ πια δυσκολευόμουν να οδηγήσω, δε έβλεπα καλά. Το προγραμματίσαμε, το κάναμε με λέιζερ. Το έκανα χθες, δύο ώρες έμεινα και γύρισα!

Επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο και γιατί εκεί χειρουργεί η γιατρός μου και γιατί, δεν έχω λόγο... έχω πολλή εμπιστοσύνη εγώ στα δημόσια νοσοκομεία, δηλαδή το μόνο, που τους λείπει πιστεύω είναι μία βοήθεια από το κράτος, να έχουν περισσότερους πόρους. Έχουν μια απόλυτη ανθρωπιά, πολλή αγάπη...ήταν εξαιρετικοί όλοι τους παιδιά. Είδα μια πολύ κατάσταση εγώ εκεί», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Η ανάρτησή της Γερμανού μετά το χειρουργείο

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης!», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο Facebook!