Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού - Η παιδική της φωτογραφία που έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο

«Και εις ανώτερα παιδιά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την παρουσία της στο χώρο της τηλεόρασης, πως είναι φοβερά ετοιμόλογη και πως δεν αφήνει ποτέ να πέσει κάτι κάτω είτε μέσα από τις εκπομπές, που παρουσιάζει είτε μέσα από τα social media.

Δείτε επίσης εδώ: «Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Αυτή τη φορά ένα tweet στη σχετική πλατφόρμα, που αφορούσε στο όνομά της την έκανε έξαλλη με αποτέλεσμα η Ναταλία να απαντήσει σε όλο αυτό δημόσια το Σάββατο 18/3 μέσα από ένα retweet, που έκανε.

Πιο αναλυτικά, ένας χρήστης δε δίστασε να την κακολογήσει χρησιμοποιώντας μάλιστα μια παιδική της φωτογραφία, κάτι που η Ναταλία βρήκε απαράδεκτο, καθώς στο εν λόγω στιγμιότυπο πόζαρε με τη γιαγιά της μικρή.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε κακόβουλο tweet

«Όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα», έγραψε το tweet με την Ναταλία Γερμανού να απαντάει: «Έχουμε νικητήριο tweet: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά».

Η πρόσφατη συγκίνηση της Γερμανού με την απώλεια του πατριού της

Η Ναταλία Γερμανού έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, πως η οικογένεια της δοκιμάστηκε από μια μεγάλη απώλεια. Συγκεκριμένα, ο ιστορικός Γιώργος Β. Δερτιλής έφυγε από τη ζωή, με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε πολύ καλή σχέση, μιας και ήταν ο πατριός της, δηλαδή ο σύντροφος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρουδή (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της).

«Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, ήταν ο δεύτερος πατέρας μου. Ο πατριός μου. Τα τελευταία 25 χρόνια χάζευα το λόγο του, τη μόρφωσή του, τη σπάνια ευγένεια και τη γλυκύτητα που είχε σαν άνθρωπος. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα καμάρωνα πιο πολύ για τις συζητήσεις που κάναμε -κι όσα μάθαινα από κείνον- ή για την απίστευτη αγάπη που είχε στη μητέρα μου. Γιώργο μου αγαπημένε.. ξεκουράσου. Σ αγαπάμε», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στην ανάρτησή της -δείτε εδώ και την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις 25/2 λοιπόν και συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής της, η λαμπερή παρουσιάστρια είπε δύο λόγια για τον άνθρωπο που έζησε δίπλα στην μητέρα της 30 ολόκληρα χρόνια και της έμαθε πολλά πράγματα.

«Η δική μου βδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Θα τα διαβάσατε ίσως. Την αγάπη μου και από εμένα στη μαμά μου. Έχασε τον άντρα της. Γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο 30 χρόνια…Αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους γιατί συνδύαζε αυτά τα τρία πράγματα που.. Παιδεία, ευγένεια, καλοσύνη. Όταν τα έχει αυτά πώς να μην τον αγαπήσεις, πόσα πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο, πόσες συζητήσεις. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε! Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου, πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Μαμά, δυνατά!», ανέφερε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.