Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν κρίνω κανέναν, να...» - Το σχόλιο της ηθοποιού για το διαζύγιο της Δροσάκη με τον Μπουρδούμη

Τους ενώνει μια δυνατή φιλιά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν κρίνω κανέναν, να...» - Το σχόλιο της ηθοποιού για το διαζύγιο της Δροσάκη με τον Μπουρδούμη

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγα μόνο 24ωρα η είδηση του χωρισμού των Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρου Μπουρδούμη, καθώς όπως όλοι γνώριζαν ήταν αρκετά αγαπημένοι και δεν φάνηκε στιγμή, κάποια δυσαρέσκεια είτε από τον έναν, είτε από τον άλλον.

Πολλοί ήταν αυτοί που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, δεν γνώριζαν για τον χωρισμό του ζευγαριού. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας (δείτε εδώ τα λόγια του), αλλά και η Κάτια Δανδουλάκη, που στήριξε τόσο πολύ την Λένα Δροσάκη στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα», λοιπόν, η Κάτια Δανδουλάκη το πρωί της Πέμπτης (6/4) μίλησε για το διαζύγιο των δύο σπουδαίων ηθοποιών.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δαδνουλάκη για το διαζύγιο των Δροσάκη και Μπουρδούμη

«Δεν μιλάω για αυτά, δεν κρίνω κανέναν, να κάνουν ότι θέλουν και να είναι όλοι ευτυχισμένοι και καλά. Εγώ στηρίζω πάντα όλους όσους αγαπάω και αυτό είναι ο σκοπός της ζωής μας. Δεν έχω να πω κάτι, δεν έχω να κρίνω κάποιον. Δεν κρίνω κανέναν ούτε λέω τι κάνω, λέω μονάχα αυτό που κάνω εδώ», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η εξόρμηση του Αλεξάνδρου Μπουρδούμη με τον γιο του μετά την είδηση χωρισμού του από την Λένα Δροσάκη

Το πρώην ζευγάρι κρατάει μια πολιτισμένη σχέση, αφού συνεχίζει τις από κοινού παραστάσεις στο θέατρο και την ημέρα που ανακοινώθηκε στα μέσα ο χωρισμός τους, επέλεξαν να φύγουν μαζί από την παράσταση (δείτε εδώ το πλάνο). Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα παρόλο που η παράσταση ανεβαίνει ακόμη κανονικά, οι δύο εδώ και ένα μήνα δεν χρησιμοποιούν το ίδιο καμαρίνι στο θέατρο Τέχνης ενώ δε μένουν στην ίδια στέγη.

Την επόμενη μέρα μετά την είδηση του χωρισμού τους, δηλαδή σήμερα Τετάρτη 5/4, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πραγματοποίησε μια εξόρμηση με τον 2,5 ετών γιο του, Ανάσταση.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε μέσα από διάφορα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μπαμπάς και γιος ταξίδεψαν στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Η εξόρμηση του Αλεξάνδρου Μπουρδούμη με τον γιο του μετά την είδηση χωρισμού του από την Λένα Δροσάκη