Σπύρος Μπιμπίλας: «Τώρα τι να σας πώ;» - Ξέσπασε ο ηθοποιός για τον χωρισμό των Δροσάκη & Μπουρδούμη

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Alpha!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Τώρα τι να σας πώ;» - Ξέσπασε ο ηθοποιός για τον χωρισμό των Δροσάκη & Μπουρδούμη

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στην είδηση χωρισμού της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz, καθώς ήταν ένα ζευγάρι που έδειχνε πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την στήριζε σε κάθε δίκη που είχε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και βρισκόταν στο πλευρό της κάθε φορά (φωτογραφίες).

Πριν μερικούς μήνες επίσης, είχε κάνει γνωστό τον τρόπο με τον οποίο του είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον ηθοποιό.

Δείτε επίσης: «Υπάρχει ένα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Λένας Δροσάκη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με το Μπουρδούμη

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον χωρισμό της Δροσάκη με τον Μπουρδούμη

«Τι; Με τον Αλέξανδρο; Εκπλήσσομαι, δεν το ήξερα και στενοχωριέμαι αν είναι αληθινό. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο; Τώρα το μαθαίνω από εσένα. Είναι τελείως προσωπικό τους πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω. Εγώ έβλεπα δύο αγαπημένους ανθρώπους. Τώρα τι να σας πω; Είναι προσωπικό. Δεν μπορώ να λάβω μέρος σε κάτι τέτοιο. Αυτό με την Λένα με εκπλήσσει. Οι άνθρωποι μπορεί να τα ξαναβρούνε. Στο θέατρο τα πράγματα είναι σκληρά. Έχουμε αναγκαστεί να παίζουμε με άνθρωπο με τον οποίο είμαστε σε ρήξη ή με άνθρωπο που υπομένουμε την κακοποιητική του συμπεριφορά», υποστήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η αντίδραση της Δροσάκη την ώρα που ο Μπουρδούμης της έπιασε το χέρι

Oι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν και παίζουν μαζί στο θέατρο, παρά την απόφαση για την προσωπική τους ζωή και μάλιστα την ημέρα, που ανακοινώθηκε ο χωρισμός έφυγαν μαζί από το θέατρο (δείτε εδώ το πλάνο).

Παράλληλα έχει διαρρεύσει και μία σκηνή από την υπόκλιση των δύο στο τέλος, με το απόσπασμα να προβάλλεται την Τετάρτη 5/4 στο Πρωινό μας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παρατηρεί αυτό, που λίγοι είδαν. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έδωσε χώρο στη Δροσάκη με μία κίνηση του χεριού του για να υποκλιθεί πρώτη με εκείνη να του αφήνει το χέρι προχωρώντας και χωρίς να τον κοιτάει.