«Ήταν μια περιγραφή που...» -Η αντίδραση του Μπουρδούμη όταν η Δροσάκη του αποκάλυψε για τον Φιλιππίδη

«Την Λένα την γνώρισα ουσιαστικά 3 μήνες μετά το περιστατικό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν μια περιγραφή που...» -Η αντίδραση του Μπουρδούμη όταν η Δροσάκη του αποκάλυψε για τον Φιλιππίδη

Μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μιλώντας με την Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την καταγγελία της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η κα Δροσάκη κατέθεσε με έντονη συναισθηματική φόρτιση και ξεσπώντας πολλές φορές σε λυγμούς στους δικαστές όλα όσα είχαν σημειωθεί ανάμεσα τους, με αποτέλεσμα να φέρουν την απομάκρυνση του κατηγορούμενου από την θεατρική παράσταση που συμμετείχαν και οι δυο, έπειτα από απόφαση της Κάτιας Δανδουλάκη (η κατάθεση της αναλυτικά). Επίσης, η ηθοποιός τον έχει καταγγείλει για ακόμη ένα περιστατικό όταν εκείνη είχε πάει στα γυρίσματα του Λάκη Γλυκούλη.

Σήμερα λοιπόν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αποκάλυψε πως αντέδρασε, όταν για πρώτη φορά η Λένα Δροσάκη του περιέγραψε το γεγονός.

Επίσης, αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε μαθευτεί πριν αρκετούς μήνες, και ήθελε τον ίδιο να έχει ένα άσχημο επεισόδιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη στα γυρίσματα της σειράς που συμπρωταγωνιστούσαν στην ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο (δείτε εδώ τι είπε).

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για την Λένα Δροσάκη

«Είχαν συμβεί τα γεγονότα. Εμείς στον χώρο, ξέραμε ότι είχε γίνει το περιστατικό. Όχι το περιστατικό όπως μου το περιέγραψε μετά η Λένα όταν την γνώρισα. Την Λένα την γνώρισα ουσιαστικά 3 μήνες μετά το περιστατικό. Είχαμε μάθει όπως όλοι εκείνη την περίοδο ότι αποχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από την παράσταση, δεν είχαμε μάθει περισσότερα πράγματα, ούτε είχε βγει κάτι προς τα έξω», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Όσον αφορά την αντίδραση του όταν το έμαθε, εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο. Ήταν μια περιγραφή που έβλεπες τον άνθρωπο σου... αν και ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μαζί, να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Οπότε το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίξεις τίποτα άλλο», αποκάλυψε για πρώτη φορά.