«Είναι σε προχωρημένη άνοια! Δεν καταλαβαίνει...» - Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ

Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι σε προχωρημένη άνοια! Δεν καταλαβαίνει...» - Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα. Για την συμμετοχή της στην Φάρμα, όπου γνώρισε και τον πρώην σύντροφό της, για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, αλλά και για την γιαγιά της Καίτη Γκρέυ.

Η τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ με την μεγάλη καριέρα και τις επιτυχίες που μας χάρισε, είναι πλέον 98 ετών. Μάλιστα, άργησε πολύ να μάθει για το θάνατο του γιου της - δείτε εδώ.

«Φεύγοντας για τη Φάρμα άφησα τον άφησα στο κρεβατάκι μου στο σπίτι μου ήταν μου μια χαρά, τα είχε ξεπεράσει όλα. Δυστυχώς αργότερα έμαθα ότι μετά από λίγες ημλερες επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Ήταν κάτι το οποίο μου το κρύψανε γιατί δεν θέλανε να αναστατωθώ να φήγω από το παιχνίδι. Ήταν εκείνος που ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάστασή του μέχρι να καλυτερεύσει γιατί ήξερα πόσο ήθελε να παώ και ήταν και εκείνος χαρούμενος.

Αφού ο μπαμπάς μου είχε διασωληνωθεί άρχισε να πηγαίνει προς το τέλος η όλη κατάσταση και όταν εμένα μου έγινε το τηλεφώνημα μέσα στην Φάρμα η μητέρα μου δεν μου είπε τίποτα άλλο παρά μόνο ο μπαμπάς σου διασωληνώθηκε... είχε μπει για εμένα η τελεία», είπε για το θάνατο του μπαμπά της.

Η εξομολόγηση της Ηλιάδη για την γιαγιά της

«Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση τώρα που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Η κατάσταση της υγείας της δεν την βοηθάει πια. Είναι σε προχωρημένη άνοια», είπε για την γιαγιά της Καίτη Γκρέυ.

Τα παιδιά της

Στην κάμερα της εκπομπής Mega καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 15/3 η Αγγελική Ηλιάδη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γιους της.

«Μου είχε γίνει πρόταση να παίξω στο θέατρο και ήταν λάθος που δεν έπαιξα και το μετάνιωσα. Ο σκηνοθέτης με πίστευε πάρα πολύ και θα είχα και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Δεν ανέχομαι στο παιδί μου κανένας ούτε έτσι να κάνει, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου ή δικό μου άνθρωπο.

Σίγουρα τους έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς που έλεγα παλιά, γιατί είναι βλακείες. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα, μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια. Δεν έχω τον σύντροφο να μοιράζομαι τις υποχρεώσεις οπότε δεν είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.

Δεν θα έμπαινα για κανέναν λόγο στη διαδικασία να κάνω έναν γάμο, δεν θέλω να περιοριστώ, μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπο και δεν θέλω κανένας να εισβάλλει στον χώρο μου, τον χρόνο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.