Χαμός στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Τι συνέβη με τις δίδυμες κόρες τους

Ο λόγος που τσακώνονται!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το παρών έδωσε το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα στην φιλανθρωπική οργάνωση, που διοργάνωνε η φωτογράφος κουμπάρα τους , Μαρίνα Βερνίκου. Μεταξύ άλλων, έκαναν και μερικές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των καναλιών.

Στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι, που πρόσφατα ο παρουσιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενα βίντεο με τις κόρες του να τον ζωγραφίζουν (δείτε το εδώ) σχετικά με τα παιδιά τους και πιο συγκεκριμένα τον λόγο που τσακώνονται, σε καθημερινή βάση οι δίδυμες.

Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη και της Μπόμπα για τις δίδυμες

«Είμαστε ευαισθητοποιημένοι, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με μικρά παιδιά τώρα που γίναμε γονείς. Οτιδήποτε γύρω από το παιδί μας ευαισθητοποιεί περισσότερο. Οι κόρες μας τσακώνονται αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ αγαπημένες. Συνήθως θέλουν και οι δύο το ίδιο πράγμα, τσακώνονται επειδή η μία θέλει αυτό που έχει η άλλη» , είπαν οι δύο νέοι γονείς.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ήταν βέβαιο πως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θα χειροκροτούσε αυτήν την ενέργεια, παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν γλίτωσε -για ακόμα μία φορά- από τα κακόβουλα σχόλια μερίδας χρηστών που αναφέρθηκαν σκωπτικά τόσο στη δημοσιότητα που πήρε αυτή η κίνηση, καθώς και στο γεγονός πως συμμετείχαν τόσο ενεργά και οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. «Χωρίς δημοσιότητα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, ε;», «Τα μικρά σας τα ρωτήσατε αν θέλουν την τόση έκθεση που τους κάνετε; Γιατί εκτός από επικίνδυνο παραπέμπει και λίγο σε παράνομο το λες!», ήταν μόνο μερικά εξ αυτών, με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα πάντως να επικεντρώνονται στα θετικά, όπως και τις περισσότερες φορές που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

«Τα παιδιά σας τα ρωτήσατε αν θέλουν;» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

«Τα παιδιά σας τα ρωτήσατε αν θέλουν;» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Φυσικά τα βλέμματα τράβηξαν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, λόγω του συμβολισμού αυτής της συγκέντρωσης, καθώς και επειδή έβαλαν τα δικά τους δεντράκια που θα μεγαλώνουν μαζί τους για μια ζωή. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα τις πρόσεχαν σαν τα μάτια τους, όπως συμμετείχαν στις αγροτικές εργασίες, και τους έδιναν απλόχερα αγκαλιές και φιλιά on και off camera. Μαζί τους και η Ελίνα Μπόμπα, που έχει δηλώσει τον... έρωτά της για τις ανιψιές της, στην προσωπική της ζωή ωστόσο κρατάει χαμηλούς τόνους: Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ήρθε και έφυγε μαζί με έναν γοητευτικό άνδρα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε αν είναι κάτι παραπάνω από φίλος.