«Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου» - Το ξεκαθάρισμα της Έφης Θώδη για τη νοσηλεία σε ψυχιατρείο

«Αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έφη Θώδη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' με την ίδια να μιλάει ανοιχτά και πολύ εξομολογητικά θα λέγαμε για κομμάτια, που αφορούν στην προσωπική της ζωή, αλλά και σε σχόλια που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια σε πρώτο επίπεδο, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπώρησε και μάλιστα αποσαφήνισε όσα είχαν γραφτεί σχετικά με το εάν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο, με την ίδια να το διαψεύδει κατηγορηματικά (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για τα χρήματα, που της έφαγαν).

Στη συνέχεια της συνέντευξη της, η Θώδη μίλησε και για ένα ακόμη πολύ ευαίσθητο θέμα, καθώς δημοσιεύματα επίσης την ήθελαν να φτάνει κοντά στην αυτοκτονία, με την ίδια να παίρνει θέση και επ' αυτού!

Οι αποκαλύψεις της Έφης Θώδη

Το πρόβλημα υγείας που περάσατε τι ακριβώς ήταν;

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί δεν θα τους αφήσω στον Θεό, όπως έλεγα αρχικά, θα βάλω τους δικηγόρους μου και όποιος γράψει κάτι για μένα, θα με βρει αντιμέτωπη. Αρκετά τους ανέχτηκα να γράφουν τα διάφορα στο ίντερνετ για μένα. Όλα αυτά που λένε είναι ψέματα.

Διάβασα ότι πάθατε νευρικό κλονισμό και νοσηλευτήκατε σε ψυχιατρείο.

Ήταν νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο. Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, πού είναι το κακό, η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Έπρεπε να με ξεσκίσουν και να με φάνε όπως με φάγανε; Μου έφαγαν μέχρι και τα κόκκαλα, την ψυχή δεν μπόρεσαν να μου φάνε μόνο.

Έγραψαν ότι φτάσατε κοντά στην αυτοκτονία...

Όλα είναι ψέματα. Με την καλή μου την καρδιά όμως, έλεγα «άσε να τους τιμωρήσει ο Θεός», αλλά τώρα θα τους τιμωρήσω εγώ, με τους δικηγόρους μου. Δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο. Αυτό που πέρασα, ήταν περαστικό, θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ.

Σας στενοχωρεί πολύ αυτή η ιστορία, έτσι δεν είναι;

Στενοχωριέμαι και λέω «γιατί σε μένα; Τι τους έκανα;». Το μόνο που έκανα, ήταν να βγαίνω να τραγουδάω και να χαρίζω το χαμόγελό μου σε όλον τον κόσμο. Ποιον έβλαψα;

Πιστεύετε ότι όλο αυτό που περάσατε, μπορεί να ήταν λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας;

Κανείς δεν τα ξέρει αυτά. Κανείς δεν έχει αποκρυπτογραφήσει την ψυχή του ανθρώπου. Είναι ανεξερεύνητη.

 Έφη Θώδη