«Έχει πάρα πολύ καλό μάνατζερ, δεν τις άξιζαν...» - Το έντονο σχόλιο για την καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην τηελόραση

Η καμπάνα ''χτυπάει'' για την Έλενα Χριστοπούλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει πάρα πολύ καλό μάνατζερ, δεν τις άξιζαν...» - Το έντονο σχόλιο για την καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην τηελόραση

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να έχει κάνει καριέρα στο μόντελιγκ και να τη συνεχίζει φυσικά, παράλληλα όμως θεωρείται και τηλεοπτικό πρόσωπο, αφού έχει υπάρξει σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά και σε κριτική επιτροπή, όπως αυτή του My style rocks.

Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δεν έχουν πετύχει όλες οι προσπάθειες της στην τηλεόραση, καθώς κάποιες δεν της ταίριαξαν και άλλες ίσως να μην τις χειρίστηκε και εκείνη σωστά. Σε κάθε περίπτωση, για όποια απόφαση και αν πάρει είναι γνωστό, πως συμβουλεύεται τη manager της, Έλενα Χριστοπούλου.

Μέσα λοιπόν, από τη συνέντευξη, που παραχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου την Πέμπτη 6/4 στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την είδαμε να αναφέρεται στο πρόσωπο της Ηλιάνας και της καριέρας της με ένα τεκμηριωμένο σχόλιο για την τηλεοπτική της πορεία.

Δείτε εδώ επίσης: «Δεν ισχύει αυτό σας παρακαλώ! Μην το διαβάζετε» - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

Το έντονο σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρώ τελικά, ότι έχει πάρα πολύ καλό μάνατζερ, την Έλενα γι αυτό. Είναι από τις παρουσιάστριες, που καλώς ή κακώς στην τηλεόραση έχει χρεωθεί πάρα πολλές αποτυχίες, ενώ δεν τις άξιζαν οι αποτυχίες, που έχει χρεωθεί.

Άλλοι μπορεί να μην έχουν καν τις ίδιες ευκαιρίες και να εξαφανίζονται, ενώ εκείνη τη βλέπεις ότι υπάρχει», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το βίντεο της Παπαγεωργίου από τα καλλιστεία του 2011 που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η παρουσιάστρια μάλιστα πολλές φορές δείχνει πόσο χιούμορ έχει και πόσο ακομπλεξάριστη είναι και αυτό το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα φαίνεται πως ήθελε να τρολάρει τη συμμετοχή της στο Miss Universe του 2011 με αφορμή ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από εκείνη την περίοδο. Τότε, μάλιστα, το όμορφο μοντέλο ήταν μόλις 23 ετών. Με αφορμή λοιπόν, αυτό, η Παπαγεωργίου έκανε μια αναπαράσταση της παρουσίασής της αλλάζοντας φυσικά τον αριθμό της ηλικίας της αφού σήμερα είναι 35!