Το πρώτο Πάσχα με τον γιο της - Η ιδιαίτερη λαμπάδα που πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το όνομά του

Ξεχωριστές οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Konstantina Spyropoulou
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Πολύ ξεχωριστό και μοναδικό θα είναι το φετινό Πάσχα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς θα το γιορτάσουν για πρώτη φορά μαζί με τον γιο τους, τον Βλάσση.

Η όμορφη παρουσιάστρια τον περασμένο Ιανουάριο τον έφερε στο κόσμο και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, με τον μικρό φυσικά να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της ενώ έχει αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές και προσωπικές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, ταξίδεψε στο Παρίσι, κάνοντας έτσι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, μετά τη γέννηση του γιου της. Βέβαια, δέχτηκε έντονη κριτική για την απόφασή της να ταξιδέψει χωρίς τον γιο της -δείτε εδώ τα σχόλια και την απάντησή της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν επέστρεψε και μάλιστα προετοιμάζεται για το πρώτο Πάσχα με τον γιο της, κάτι που αποκάλυψε μέσα από μερικές νέες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τα ιδιαίτερα δώρα που δέχτηκε για τον μικρό της, αλλά και την πρώτη του λαμπάδα με το όνομα, Βλάσσης, όπως και θα βαφτίσει τον γιο της της σε μερικούς μήνες.

Η λαμπάδα με το όνομα του γιου της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Η λαμπάδα με το όνομα του γιου της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου 

Η λαμπάδα με το όνομα του γιου της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου 

Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας σε νυχτερινό κέντρο μετά την γέννα

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και μάλλον του έδωσαν και κατάλαβε, αφού και οι πληροφορίες λένε ότι η επώνυμη παρέα αναχώρησε από το νυχτερινό μαγαζί στις 6 το πρωί! Ο φακός τού YOU ήταν εκεί κατ' αποκλειστικότητα για να απαθανατίσει τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πέρασαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Nox, διασκεδάζοντας με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή.

Μαζί τους, μια παρέα... αυστηρώς οικογενειακή, που απαρτιζόταν από τον πατέρα του Βασίλη, Βλάσση, και τις αδελφές του Αλεξάνδρα και Αφροδίτη με τους συζύγους του. Ουσιαστικά ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά τη γέννηση του παιδιού του και η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα πραγματικά δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη από τους υπόλοιπους θαμώνες. Ο λόγος, εμφανής: Ήταν πιο όμορφη από ποτέ, έχοντας, μάλιστα, χάσει τα 20 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μέσα σε κλίμα ευφορίας και μπόλικης δόσης έρωτα, το ζευγάρι το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς απόλαυσε το πρόγραμμα αγκαλιά, ενώ ο Ρέμος τούς έκανε αφιερώσεις όλα τα ερωτικά του τραγούδια.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα και μείον 20 κιλά - Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γέννα

Με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα και μείον 20 κιλά - Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γένναΜε μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα και μείον 20 κιλά - Η πρώτη δημόσια έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο μετά την γέννα