«Το STAR, όταν παίρνει κάτι, το πειράζει και το κάνει αλλιώς» - Η Βίκυ Καγιά σπάει την σιωπή της για το GNTM

Θα συνεχιστεί και του χρόνου; Όσα αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το STAR, όταν παίρνει κάτι, το πειράζει και το κάνει αλλιώς» - Η Βίκυ Καγιά σπάει την σιωπή της για το GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας μίλησε το πρωί της Παρασκευής 7/4 η Βίκυ Καγιά. Η ίδια παρά το γεγονός πως ήταν λίγο άρρωστη και αρκετά κουρασμένη, μιας και την κόλλησε μια ίωση όπως είπε η κόρη της, ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η παρουσιάστρια είπε πως το πρόγραμμά της δεν έχει αλλάξει καθόλου και τα πράγματα παραμένουν ως είχαν στο STAR, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδεχτεί πως έχει κουραστεί πολύ και πως ήρθε πια η ώρα να ξεκουραστεί και να κάνει ένα μεγάλο διάλλειμα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το STAR για του χρόνου, θα δούμε. Για το Fame Story δε ξέρω τίποτα. Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου, έχουμε ακόμα. Το Shopping star το έκανα 2-3 χρόνια πριν μόνο του, δεν είναι κακό να γίνει μια ανάπαυλα στα άλλα.

Το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα, πολλές φορές τα πρότζεκτ κουράζουν και θέλουν μια παύση. Για το Fame Story δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση, αν μου γίνει θα το σκεφτώ. Φορμάτ με τραγούδια δεν έχω κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν είναι στα μέτρα μου. Πάντα το STAR, όταν παίρνει κάτι, το πειράζει και το κάνει αλλιώς.

Πώς είναι δυνατόν να είμαι στο Πρωινό αφού θα είμαι στο Shopping star; Ποτέ το κανάλι δεν μου έχει προτείνει το Πρωινό. Δεν συζητάω παράλληλα με άλλα κανάλια, μόνο όταν φύγω από ένα κανάλι», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.