«Θέλω να ξεκουραστώ! Φέτος...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά

Σταματάει από την τηλεόραση;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλω να ξεκουραστώ! Φέτος...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και στην ίδια την παρουσιάστρια μίλησε το πρωί της Παρασκευής 24/3 η Βίκυ Καγιά η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους ενώ για ακόμη μια φορά η παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική (δείτε εδώ τι είπε για τον Ηλία Κρασσά).

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως φέτος θέλει να ξεκουραστεί.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά

«Δεν μπορώ να σου πως ούτε "ναι" ούτε "όχι". Θέλω να ξεκουραστώ φέτος το καλοκαίρι. Ήδη με βρήκε κουρασμένη. Είχα ξεκινήσει από το Dancing, μετά συνεχίσαμε με το Shopping, μετά έκανα και το GNTM, δεν γίνεται να δουλεύεις και έτσι. Κατάλαβες τι εννοώ; Γιατί ένας άνθρωπος, εκτός από τα παιδιά που είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή μου και η οικογένειά μου και θέλω να την απολαύσω, τώρα μεγαλώνοντας, δεν μπορώ να κρύψω τις ώρες και τις ημέρες, όσο ήταν μωρά κάπως τα κουτσοέφερνα, τώρα ξέρουν ακριβώς τι ώρα είναι, πόσο έλειψα, που βρίσκονται και γιατί».

«Αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή. Θέλω ξεκούραση για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν θα ξέρω κι εγώ τι λέω στο τέλος. Πρέπει να ξεκουράζεται ένας επαγγελματίας και να γεμίζει ιδέες και να ακούει λίγο και να αφουγκράζεται την εποχή. Απ' ότι φαίνεται θα συνεχιστεί, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Γιατί να κάνω και κάτι άλλο; Καλά δεν είμαστε κι έτσι;», είπε για το Shopping Star.

«Δεν ξέρω κάτι, αλλά δεν νομίζω», απάντησε για τις φήμες που την θέλει σε πρωινό με τον Γιώργο Καράβα.