«Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας! Τον τελευταίο καιρό..» - Έτοιμοι να γίνουν γονείς ξανά Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς;

«Να σου πω την αλήθεια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας! Τον τελευταίο καιρό..» - Έτοιμοι να γίνουν γονείς ξανά Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 24/3 η Βίκυ Καγιά. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί για την σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του αλλά και για το ποια θα είναι η αντίδρασή της, αν η κόρη της Μπιάνκα, θελήσει να ασχοληθεί με το μόντελινκγ.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Είναι κομμάτι του.

Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω, από που να φύγω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά για τον άνθρωπο. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι και πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του.

Προστατεύω τα παιδιά μου πάρα πολύ από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα και όχι εμάς. Είμαστε μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες. Ξέρουν μόνο ότι κάνω το shopping star. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχε πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο, από μικρή κιόλας ηλικία, κανένα θέμα δεν θα είχα αλλά ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό.

«Έχω σκεφτεί να κάνω τον τελευταίο καιρό κι άλλο παιδάκι, αλλά φτάνει! Το έχω βγάλει από το μυαλό μου», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!