«Μου κόστισε, με έκανε...» - Ο άγνωστος λόγος που η Αδαμοπούλου εγκατέλειψε τα μπουζούκια & τις πίστες

Μίλησε ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μια νέα και αρκετά ειλικρινή συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 7/4 με την ίδια να ανοίγει πιο προσωπικά της ζητήματα στο τηλεοπτικό κοινό.

Εκτός λοιπόν από το κομμάτι της οικογένειας και του παιδιού, που έχει φέρει στον κόσμο η τραγουδίστρια με τον Ιωάννη Παπαζήση, παράλληλα την είδαμε και να μιλάει και για τη δουλειά της, αφού έχει κάνει μερικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η Βανέσα ξεκίνησε από τα μπουζούκια με τη δράση της εκείνη να κρατάει κάποια χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποτραβήχτηκε από αυτά, με την ίδια να εξηγεί αναλυτικά τους λόγους (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το μεγάλωμα του γιου τους μετά το διαζύγιο).

Ο λόγος που η Βανέσσα Αδαμοπουλου σταμάτησε τις εμφανίσεις στα μπουζούκια

«Πολλά χρόνια έχω αφήσει τα μπουζούκια. Έβλεπα ότι κάτι δε μου ταιριάζει και με έκανε πολύ δυστυχισμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, είχε ένα ψυχικό κόστος μέσα μου. Μου κόστισε οικονομικά, αλλά επειδή ήμουν στα πλαίσια μιας οικογένειας, δεν έμενα ξεκρέμαστη. Έκανα δουλειές, και πολύ παιδικό θέατρο κλπ. Σταμάτησα τα μπουζούκια το 2009, το 2010 αλλά έκανα παιδικό θέατρο.», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου