Παντελής Τουτουντζής: «Είστε έτοιμοι; Είναι ένα πολύ...» - Η εξομολόγηση του για την Ελένη Φουρέϊρα

«Έχει αγωνία να έρθει ξανά σε επαφή με τον κόσμο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(Ιnstagram / @pantelis_toutountzis)
(Ιnstagram / @pantelis_toutountzis)

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός makeup artist μίλησε στην κάμερα του STAR, για την αγαπημένη του φίλη και κουμπάρα, Ελένη Φουρέϊρα.

Ακόμη, ο Παντελής Τουτουντζής, αναφέρθηκε στην συχνή επικοινωνία, που έχει με την διάσημη τραγουδίστρια, που πριν από λίγους μήνες έφερε στην ζωή το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ πως είναι το κορμί της μετά την εγκυμοσύνη), αλλά σχολίασε και την συγκινητική ιστορία που ανέφερε πριν από μερικές εβδομάδες για την οικονομική βοήθεια που του πρόσφερε, ώστε να υιοθετήσει τα παιδιά του.

«Ήταν η φιλική αγκαλιά στην οποία έκλαιγα, όταν το πράγμα δεν πήγαινε καλά. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να σου διηγηθώ και ένα περιστατικό για να καταλάβεις. Είμαστε με την Ελένη σε ένα καμαρίνι για δουλειά. Εγώ ήμουν πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος.

Εκείνη, επειδή πάντα με έχει στον κοντρόλ της, το καταλαβαίνει και ζητά ευγενικά από τα υπόλοιπα άτομα να βγουν για λίγο έξω για να μου μιλήσει. Εγώ αγχώθηκα λίγο, μέχρι που με πλησίασε και μου είπε: «δουλεύω τόσα χρόνια και έχω μαζέψει αυτά τα χρήματα. Αύριο το πρωί είναι δικά σου, αν τα χρειάζεσαι. Θα μου τα δώσεις όποτε μπορέσεις». Ήταν έτοιμη να κάνει το οτιδήποτε. Της αξίζει να ειπωθεί αυτή η ιστορία», είχε πει ο Παντελής Τουτουντζής - δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Τα σχόλια του Παντελή Τουτουντζή για την Ελένη Φουρέιρα

«Η Ελένη Φουρέιρα έφερε λαμπάδες και δώρα στα βαφτιστήρια της. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Έπρεπε να αναφέρω ότι ήθελε να μου δώσει τα χρήματα για να αποκτήσω παιδιά. Είναι μια πολύ ανθρώπινη κίνηση και πιστεύω ότι έχουμε ανάγκη το να ακούμε ότι υπάρχουν ανθρώπινες κινήσεις ακόμη. Είναι σημαντικό να αισθανόμαστε ότι κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει, άσχετα αν χρειάστηκε ή όχι. Μόνο η διάθεση ενός ανθρώπου ότι είναι εδώ για σένα, είναι κάτι που μας λείπει και το χρειαζόμαστε όλοι», είχε στην αρχή ο makeup artist.

«Είστε έτοιμοι; Είναι πάρα πολύ εργατικό κορίτσι. Κάνουμε focus εκεί που πρέπει. Έχει αγωνία να έρθει ξανά σε επαφή με τον κόσμο», συνέχισε να λέει για την Φουρέϊρα.