Τέλος το μελαχρινό μαλλί για την Δήμητρα Βαμβακούση - Ξανθιά η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ήταν αγκαλιά με τον σκυλάκο της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέλος το μελαχρινό μαλλί για την Δήμητρα Βαμβακούση - Ξανθιά η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Τους τελευταίους μήνες, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πρώτο θέμα συζήτησης για όλους.

Στην αρχή δεν ήθελαν να παραδεχτούν, πως είναι ζευγάρι ωστόσο οι πρώτες κοινές τους έξοδοι στα μπουζούκια άρχισαν να μαρτυρούν, πως κάτι όμορφο συμβαίνει ανάμεσά τους. Πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε σε μια κοινή επιστροφή από το αεροδρόμιο με τους δύο να απαντούν για όλο αυτό (δείτε εδώ τα λόγια τους).

Αυτό όμως πλέον, δεν είναι πρόβλημα και φαίνεται μάλλον ότι ο ένας κάνει πολύ καλό στον άλλον, παρά το φόρτο εργασίας, που έχουν και οι δύο. Πράγμα που σημαίνει αλλαγές. Η Δήμητρα βαμβακούση, με την σειρά της αποφάσισε να ξεκινήσει τις αλλαγές με πρώτη στάση στον κομμωτή της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αποφάσισε να γίνει ξανθιά και μετά το αποτέλεσμα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, ώστε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, για αυτή της την απόφαση.

Η φωτογραφία της Βαμβακούση με το ξανθό μαλλί

Η ανάρτηση της Βαμβακούση ξανθιά

To who-is-who της καλλονής αθλήτριας

Αγοροκόριτσο μέχρι τα 16 και αφιερωμένη στον αθλητισμό. «Από μικρή έκανα ρυθμική γυμναστική, ενόργανη, στίβο, έχω κάνει χορό και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το άλμα επί κοντώ», δήλωνε σε συνέντευξή της στο YOU λίγες μέρες αφότου είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Εκτός αυτού, έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει κατακτήσει τον τίτλο “Μις Πελοπόννησος” στα Καλλιστεία του 2015, λέγοντας: «Δεν ασχολήθηκα μετά με τον χώρο γιατί όντως υπάρχει βρομιά, ενώ είχα προτάσεις να πάω σε ευρωπαϊκά Καλλιστεία». Παράλληλα, έλεγε πως η ζωή τής χρωστάει λίγη χαρά, αφού σε ηλικία μόλις επτά χρόνων έχασε τη μικρή της αδελφή από λευχαιμία και μετέπειτα τον πατέρα της, μια απώλεια που ξεπέρασε μετά τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.