Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη - Η εμφάνισή του μετά την καταδίκη

Πότε θα "σπάσει" την σιωπή του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο κέντρο της Αθήνας μένει εδώ και λίγο καιρό ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιας και έχει φύγει από την περιοχή του Ψυχικού. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου τηλεφώνησε πριν μερικές ημέρες στην αστυνομία, καθώς υπήρχαν κάμερες στην είσοδο και δε μπορούσε να μπει στο σπίτι της.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε σήμερα 7/4 και η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο ηθοποιός δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και θα κινηθεί νομικά αλλά και πως αναμένεται να μιλήσει σύντομα για πρώτη φορά και θα τοποθετηθεί δημόσια για όλα.

Έτοιμος να μιλήσει για όλα ο Πέτρος Φιλιππίδης

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έκανε αγωγή σε γνωστή παρουσιάστρια.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Πριν από περίπου ένα μήνα πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίον βάραιναν οι κατηγορίες για 2 απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό (δείτε εδώ αναλυτικά τι αποφασίστηκε για τον ηθοποιό και την αντίδρασή του).

Και αφού λοιπόν, ο Φιλιππίδης μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, όπως και έκανε μετά την αποφυλάκισή του, πλέον η ζωή του έχει αλλάξει ακόμη περισσότερο μετά την επιλογή εκείνου και της συζύγου του να πουλήσουν τη βίλα τους.

Η ψυχολογία του ηθοποιού είναι γνωστό, πως δοκιμάστηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μετά από πολύ καιρό απομόνωσης - μέσα από λογαριασμό στο twitter - αποκαλύφθηκε η πρώτη έξοδος του μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός επισκέφτηκε την παράσταση ''Berlin Alexanderplatz'', στην οποία παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, από την οποία ωστόσο αποχώρησε πριν αυτή ξεκινήσει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά χρήστης του Twitter.

«Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση», έγραψε στη συνέχεια ο ίδιος λογαριασμός.