Τέλος η Βίκυ Καγιά από το STAR μετά από 7 χρόνια - Τι συνέβη στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη

Εξέλιξη "βόμβα" με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος η Βίκυ Καγιά από το STAR μετά από 7 χρόνια - Τι συνέβη στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη

Μια εξέλιξη "βόμβα" έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 7/4 σχετικά με την Βίκυ Καγιά και το τηλεοπτικό της μέλλον. Όπως συγκεκριμένα ειπώθηκε από τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η παρουσιάστρια λήγει την συνεργασία της με το Star.

Τέλος από το STAR η Βίκυ Καγιά

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η παρουσιάστρια δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της και μετά από 7 χρόνια δεν θα συνεχίσει στο Star, μερικά από πολλά ραντεβού που έκαναν και συμπέραιναν πως δεν μπορούν να τα βρουν.

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά μετά από 7 χρόνια συνεργασίες με το Star δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία της. Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού που δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία. Ξέρουμε ότι το GNTM δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το STAR διατηρεί τα δικαιώματα όμως η παραγωγή έχει αποφασίσει να βάλει το project στο ψυγείο, να το ξεκουράσει όπως λέμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Την είδηση μετέδωσε και η εκπομπή, Πρωινό Μας, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη υπήρξε μεγάλη ένταση...

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο, ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδεχτεί πως έχει κουραστεί πολύ και πως ήρθε πια η ώρα να ξεκουραστεί και να κάνει ένα μεγάλο διάλλειμα.

Νωρίτερα ωστόσο προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά όπου έλεγε πως θα συνεχίσει στο STAR

«Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το STAR για του χρόνου, θα δούμε. Για το Fame Story δε ξέρω τίποτα. Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου, έχουμε ακόμα. Το Shopping star το έκανα 2-3 χρόνια πριν μόνο του, δεν είναι κακό να γίνει μια ανάπαυλα στα άλλα.

Το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα, πολλές φορές τα πρότζεκτ κουράζουν και θέλουν μια παύση. Για το Fame Story δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση, αν μου γίνει θα το σκεφτώ. Φορμάτ με τραγούδια δεν έχω κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν είναι στα μέτρα μου. Πάντα το STAR, όταν παίρνει κάτι, το πειράζει και το κάνει αλλιώς.

Πώς είναι δυνατόν να είμαι στο Πρωινό αφού θα είμαι στο Shopping star; Ποτέ το κανάλι δεν μου έχει προτείνει το Πρωινό. Δεν συζητάω παράλληλα με άλλα κανάλια, μόνο όταν φύγω από ένα κανάλι», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.