Μαίη Εμμανουηλίδου: «Όσα γράφονται στο εξώδικο...» - Τα "καρφιά" κατά της Βρισηίδας Ανδριώτου

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαίη Εμμανουηλίδου: «Όσα γράφονται στο εξώδικο...» - Τα

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή του Open, για την διαμάχη της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου αναφέρθηκε κατα κύριο λόγο στα σχόλια που ξεκίνησαν μέσα στο twitter, από την ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή, καθώς και τις απαντήσεις που έδωσαν και οι δύο (δείτε τα εδώ). Ακόμη, έκανε λόγο για το εξώδικο που δέχτηκε από το μοντέλο.

Οι δηλώσεις της Εμμανουηλίδου για την Ανδριώτου

«Μαθεύτηκε, δεν είναι κρυφό - ότι μου έστειλε εξώδικο-, το δικό μου σχόλιο, βέβαια, ήταν δεύτερο, απάντησα σε κάποιους χαρακτηρισμούς από τη συγκεκριμένη. Όσα αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να τα κάνει πρώτα η ίδια. Τελευταία είχαν χαθεί οι προσωπικές σχέσεις και μας έχουν ρουφήξει τα social media. Πλέον ακούμε ότι βάζουμε δικηγόρους, στέλνουμε εξώδικα και δεν το λύνουμε μεταξύ μας. Πιστεύω πως είναι παιχνίδι εντυπώσεων. Εγώ δεν θέλω να γράφεται το όνομά μου, να βάλω ένα τέλος και να μην το συζητήσουμε περαιτέρω», είπε στην αρχή η Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Είναι άσχημο και δεν μου αρέσει. Έρχεται η απάντηση στην απάντηση, δεν μπορείς να μην συμμετάσχεις σε αυτό Μαίη Εμμανουηλίδου. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστώ ότι αν πω κάτι θα παίξει από τους δημοσιογράφους. Έχει δύναμη το Survivor, με τα θετικά και τα αρνητικά του, και πρέπει να το διαχειριστείς αυτό. Δεν ξέρω αν θα απαντήσω ξανά. Είναι ανάλογα την κατάσταση. Σίγουρα θα συνεχιστεί όλο αυτό», τόνισε.

Το εξώδικο που έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην Μαίη Εμμανουηλίδου

Το εξώδικο αυτό, ειδικότερα, στάλθηκε στην Μαίη Εμμανουηλίδου στις 31/3/2023 και χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Την 27/03/2023, στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης “twitter”, και σε διάλογο που είχα με άλλους χρήστες σχετικά με τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι “survivor”, παρενέβητε στη συζήτηση και με σκαιό τρόπο απευθυνθήκατε προς το πρόσωπό μου λέγοντάς μου επι λέξει με το tweet σας την 20.11 μ.μ : “Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα…μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις” κλείνοντας την φράση σας με ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού.

Με την φράση σας αυτή θέλατε να με θίξετε δημόσια, αφού η αναφορά σας αυτή Ευθέως αμφισβητεί την ηθική μου αφήνοντας υπονοούμενα για εμένα και τον πρότερο βίο μου, τόσο στη γενέτειρα μου την Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα, και μάλιστα δημόσια, ενώπιον χιλιάδων χρηστών. Η φράση σας αυτή ανηπαρήχθη σε πολλά site και μάλιστα απομονωμένη από τον υπόλοιπο διάλογο που είχαμε, γεγονός που μου προξένησε μεγάλη βλάβη».

Η Βρισηίδα μάλιστα φαίνεται πως κάλεσε την Μαίη εντός τριών ημερών από την παραλαβή του εξωδίκου να ανακαλέσει δημόσια όσα ανέφερε, αλλιώς θα στραφεί τόσο ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υποβάλλοντας μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση, όσο και ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων ασκώντας αγωγή εναντίον της, αξιώνοντας χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη.